Palvelut

Seinäjoen taidehalli ja taide-ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta tarjoavat kävijälle monenlaisia palveluita. Saman katon alta löytyvät ravintola Äärellä, Taito Shop Seinäjoki -myymälä, taidelainaamo Parsi ja kokouspalvelut. Yhdistä taidenäyttelykäyntiin lounas tai kahvittelu, varaa opastus ryhmällesi tai järjestä tilaisuus inspiroivassa ympäristössä. Taidehalli palvelee mm. taidesynttäreiden, työpajojen, illanviettojen ja tyhy-päivien paikkana.

Palvelupaketteja toteutetaan huhtikuusta 2020 alkaen. Tiedustelut ja varaukset Taidehallin taidekasvattajalta. Kalevan Navetan tilojen vuokrausta hoitaa ravintola Äärellä.

Opastus tai talokierros

Oppaan kanssa saat vierailustasi enemmän irti. Tilaa taidenäyttelyopastus tai Kalevan Navetan talokierros omalle ryhmälle. Näyttelyopastuksessa tutustutaan esillä oleviin taidenäyttelyihin. Tutustu ajankohtaisiin näyttelyihin. Kalevan Navetan talokierros esittelee talon vaiherikasta historiaa navetasta verkatehtaaksi, puolustusvoimien varastoksi ja taide- ja kulttuurikeskukseksi. Talokierroksella vieraillaan niissä tiloissa, joihin on kulloinkin pääsy.

Opastus aukioloaikana 40 €/ryhmä
Aukioloaikojen ulkopuolella 70 €/ryhmä

Opastusmaksun lisäksi peritään pääsymaksut hinnaston mukaisesti. Kierrosten kesto on 45 minuuttia – 1 tunti. Ryhmäkoko korkeintaan 25 hlö/ryhmä. Mikäli ryhmä on suurempi, voidaan varata kaksi samanaikaista opastusta.  Opastus on varattava vähintään kaksi viikkoa aikaisemmin. Tiedustelut ja varaukset: elina.teitti(at)seinajoki.fi tai p. 044 754 1779.

Taidesynttärit, tyhy-paketit ja illanvietot

Lasten taidesynttärit

Lasten taidesynttäreitä järjestetään lauantaisin klo 12 – 15 välillä. Synttärit tulee varata vähintään kaksi viikkoa etukäteen. Synttäreihin sisältyy tunnin mittainen työpaja, jossa on valittavana kolme eri sisältövaihtoehtoa.  Hinta 10-14 lasta 12 €/lapsi /minimiveloitus 10 lapsen mukaan), 15-20 lasta 10€/lapsi. Tiedustelut ja varaukset:  taidekasvattaja Elina Teitti, elina.teitti(at)seinajoki.fi tai p. 044 754 1779.

Tarjoilut juhliin tuottaa erillisillä tarjoiluhinnastolla ravintola Äärellä. Tarjoiluiden hinta on 6 €/lapsi. Synttärit ovat varattavissa myös ilman tarjoilua.

Työpajavaihtoehdot: 

Kuplamaalaus
Oletko maalannut saippuakuplilla? Työpajassa sekoitellaan itse jännittäviä värejä, joilla maalataan puhaltamalla paperille kuplia. Sopii 5-vuotiaasta ylöspäin.

Saippuaveisto (yli 8-vuotiaille)
Työpajassa veistetään saippuasta taideteos. Työpaja sopii yli 8-vuotiaille.

Mysteerikierros näyttelyssä
Mysteerikierroksella jahdataan vihjeitä ja aarretta kuin navettakissa hiirtä konsanaan! Työpajassa tehdään toiminnallisia ja leikinomaisia tehtäviä näyttelytilassa. Kierroksen sisältö mukautuu esillä olevien näyttelyiden mukaan.

 

Illanviettopaketit ja tyhy-päivät

Illanviettopaketit ja tyhy-päivät räätälöidään ryhmän toiveiden mukaan. Taidehalli tuottaa noin tunnin ohjelman, johon sisältyy toiminnallista tekemistä Taidehallin näyttelyissä. Sisältö vaihtelee esillä olevien näyttelyiden mukaan. Hinta 10-14 osallistujaa 12€ /hlö (minimiveloitus 10 henkilön mukaan), 15-20 osallistujaa 10€ /hlö. Tarjoilut tilataan Äärellä-ravintolasta erillisellä hinnastolla. Varattavissa myös ilman tarjoilua.

Paketit on varattava vähintään kaksi viikkoa etukäteen. Tiedustelut ja varaukset: taidekasvattaja Elina Teitti, elina.teitti(at)seinajoki.fi tai p. 044 754 1779

Tilavuokraus ja kokouspalvelut

Taidehallin Vintti -näyttelytila on vuokrattavissa myös kokouskäyttöön. Vintillä järjestät kokouksen, pienen seminaarin tai asiakastilaisuuden ainutlaatuisessa miljöössä, taiteen keskellä. Kalevan Navetan Hugo -sali on toimiva venue ja vaikuttava tila monenlaiseen käyttöön. Tarjoilut järjestää ravintola Äärellä ja tilaisuuden oheen voi varata vaikka taidenäyttelykäynnin tai -opastuksen. Lue lisää tilojen vuokrauksesta Kalevan Navetan sivuilta.