20.10.2020 - 10.11.2020

Aikuinen & Lapsi: Millaista on olla eläin?

Näppi 1

Ennakkoilmoittautuminen NetTicketissä 10.8.2020 alkaen

40 €

Aikuinen & lapsi –taidepaja on lapsen ja läheisen aikuisen yhteinen taidehetki. Syksyn pajat järjestetään neljä kertaa kokoontuvina viikkotyöpajoina. Syksyn työpajojen teemana ovat eläimet, kuten Millaista on olla eläin? –näyttelyssäkin.

Taidepajassa tehdään yhdessä taidetta – siis aikuinenkin pääsee taiteilemaan! Työpajojen ohjaajat vaihtuvat. Ohjaajina toimivat Taidehallin taidekasvattaja, taideohjaaja ja taiteilijat. Osaamista ei tarvita, uteliaisuutta sen sijaan vaaditaan. Lapsi voi osallistua pajaan yhdessä vanhemman, isovanhemman, kummin tai muun läheisen ja turvallisen aikuisen kanssa. Varaa mukaan taiteilun kestävät vaatteet. Työpaja sopii lapsille 6 ikävuodesta ylöspäin. Yhteen ryhmään mahtuu 5 Aikuinen ja lapsi -paria.

Huom! ti 27.10. on paikalla oikeita, eläviä koiria jotka toimivat työpajassa taidemalleina. Paikalle pyritään saamaan koiria, jotka eivät allergisoi. Jos olet allerginen, osallistut omalla vastuullasi. Otathan muutenkin huomioon, että työpajassa toimitaan oikeiden eläinten kanssa.

Työpajat järjestetään taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetan 1. kerroksessa Näppi 1 –työpajatilassa. Tila on ala-aulasta katsottuna oikeanpuoleisella käytävällä.

 

Lokakuun tiistairyhmä

20.10., 27.10., 3.11. & 10.11. klo 17.15-18.30

Neljän viikkotyöpajan hinta on 40 € / aikuinen & lapsi –pari. Hinta sisältää ohjauksen, materiaalit ja aikuisen pääsylipun Taidehalliin.

Seinäjoen taidehalli noudattaa toiminnassaan annettuja ohjeita ja linjauksia koronaviruksen leviämisen ehkäisyyn liittyen. Turvallisuus on meille tärkeää. Tiedotamme mahdollisista muutoksista ja tarkemmasta ohjeistuksesta työpajoihin liittyen tarvittaessa.