1.10.2022 - 1.10.2022

All This Silent Space -tanssiesitys

Vintti

sis. pääsylipun hintaan 6/4 €

Ailish Maher: All This Silent Space

Seinäjoen taidehallin näyttelytila Vintillä, Välitila-näyttelyssä, nähdään tanssiesitys All This Silent Space la 1.10. klo 11.30. Esitys sisältyy pääsylipun hintaan. Osa Viinijuhlien ohjelmaa.

Tanssiteos All This Silent Space käsittelee yksinäisyyttä sekä sosiaalista etääntymistä. Sooloteos tutkii kosketuksen tärkeyttä ja vaikutusta, sosiaalista vuorovaikutusta sekä kuinka tämän poisjääminen vaikuttaa kehoomme. Kuinka voimme jälleenrakentaa yhteyden itseemme ja toisiin aktivoimalla kehomme ja aistimme.

Irlantilais-suomalainen tanssitaiteilija Ailish Maher on asunut Vaasasta vuodesta 2019 lähtien. Hän valmistui The Scottish School of Contemporary Dance-koulusta 2014 ja siitä lähtien hän on työskennellyt laajamittaisesti useiden koreografien sekä ryhmien kanssa niin esiintyjänä kuin luovan työn parissa ja myös opettanut kansainvälisesti. Taiteellisessa työssään Ailish on kiinnostunut yhteistyömuodoista, jotka ammentavat sekä tutkivat tunnepohjaista ja fyysistä kommunikaatiota kehon, liikkeen sekä esiintymisen välillä.

Tanssi & Koreografia: Ailish Maher
Valot: Jakob Löflund
Teoksen toteutumista tukeneet: Pohjanmaan tanssin aluekeskus, Svensk-österbottniska Samfundet sekä Black Box Genesis -galleria
Kiertueen tuotanto: Pohjanmaan tanssin aluekeskus

Kiertueaikataulu

Kannus, Galleria Justus, ke 21.9. klo 18.00  vapaa pääsy
Kauhava, Galleria Kaari, to 22.9. klo 18.00 vapaa pääsy
Vaasa, Vaasan Taidehalli,  la 24.9.  klo 14.00 liput 15€ / 10€ (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät)
Pedersöre, Galleria Bruno to 28.9. klo 19.00 vapaa pääsy
Seinäjoki, Seinäjoen Taidehalli la 1.10 klo 11.30 esitys Taidehallin sisäänpääsylipulla

Pohjanmaan tanssin aluekeskus järjestää kiertueen yhteistyössä alueen gallerioiden ja taidetilojen kanssa. Kiertue tuo korkealaatuista ja saavutettavaa tanssitaidetta taiteen ja kulttuurin ystäville.