30.1.2021 - 30.1.2021

Chaos Research esiintyy Vintillä

Näyttelytila Vintti

Esitys sisältyy näyttelylipun hintaan 6/4 €

Chaos Research solisti Sanna Keltaniemi on osallistunut  Matthew Cowanin Wildness Makes This World näyttelyprojektiin. Yhtyeen Kuivila kappale on saanut inspiraation samassa paikassa, missä on kuvattu Wildness Makes This World näyttelyssä nähtävillä oleva videoteos.

Chaos Research on uusklassinen darkwave -duo, jonka musiikissa yhdistyvät kokeelliset ja elokuvamusiikilliset elementit, avantgardisilla vaikutteilla höystettynä. Chaos Research syntyii Berliinissä vuonna 2003 Marko Hautamäen kokeellisena projektina. Alkutaipaleen levyt ovat täysin instrumentaaleja ja niiden myötä Marko keskittyi pitkälti peli- ja elokuvamusiikin tekoon. Sanna Keltaniemi liittyi kokoonpanoon 2012 ja hänen dramaattisen sopraanonsa sekä noituutta ja skandinaavista mytologiaa käsittelevien tekstiensä myötä Chaos Researchin musiikkiin tuli uusia ulottuvuuksia. Noihin aikoihin Marko alkoi myös käyttää keikoilla sähköselloa, mikä vei duon saundia vielä omaperäisempään suuntaan. Chaos Research on nykyisellä kokoonpanollaan julkaissut kolme albumia ja esiintynyt ympäri pohjoismaita.  Bändin keikat eivät ole perinteisiä rock -keikkoja vaan pikemmin transsin kaltainen elämys, joissa aika ja tila tuntuvat katoavan.

Lauantaibrunssi Äärellä ja samalla elämyksiä Taidehallissa? Varaa pöytä brunssille ja samalla taide-elämykseen hintaan 28 euroa. Brunssiliput tulevat myyntiin nettickettiin marraskuun lopussa 2020.