31.10.2020 - 31.10.2020

Koira-krokii

Itikka, 2. kerros

NetTicketissä 10.8.2020 alkaen

10 €

Lauantaina 31.10. klo 12.00-13.00

Croquis eli ”krokii” tarkoittaa nopeaa luonnospiirustusta, joka piirretään elävästä mallista. Tässä työpajassa mallina toimivat Etelä-Pohjanmaan Lukukoirat ja Kaverikoirat! Krokiita piirtäessä malli on paikallaan lyhyen ajan, muutamista kymmenistä sekunteista minuutteihin ja asento pyritään piirtämään annetussa ajassa. Piirtäminen on hauskaa ja aluksi haastavaakin. Näihin työpajoihin lisämausteensa tuovat tietenkin malleina toimivat koirat.

Huomioithan, että et voi osallistua, jos olet allerginen koirille. Työpajassa toimitaan elävien eläinten kanssa. Työpajaan mahtuu 10 osallistujaa.

Työpaja on suunnattu aikuisille. Piirustusmateriaalit saat Taidehallilta, mutta voit toki ottaa mukaan esimerkiksi omia kyniä niin halutessasi. Työpajan kesto on noin 1 tunti.

Seinäjoen taidehalli noudattaa toiminnassaan annettuja ohjeita ja linjauksia koronaviruksen leviämisen ehkäisyyn liittyen. Turvallisuus on meille tärkeää. Tiedotamme mahdollisista muutoksista ja tarkemmasta ohjeistuksesta työpajoihin liittyen tarvittaessa.