4.1.2022 - 4.1.2022

Miljoona hyvää syytä -monologi

Hugo-sali

https://link.webropol.com/s/miljoonahyvaasyyta

maksuton

Kimmo Hirvenmäki esittää Ihmeen kaunista! -näyttelyn yhteydessä Duncan Macmillianin kirjoittaman monologin Miljoona hyvää syytä. Näytelmässä kertoja kertoo omaa elämäänsä. Monologin kertoja aloitti 7-vuotiaana kirjoittamaan listaa kaikista mahtavista asioista maailmassa äidilleen, joka on masentunut.

Hirvenmäki tutustui näytelmätekstiin vuonna 2015 ja totesi, että siinä on tärkeä aihe, joka liikuttaa, että naurattaa. Hirvenmäki on suomentanut ja muokannut tekstin Suomen olosuhteisiin sopivaksi.

Kimmo Hirvenmäki on teatterin moniottelija; näyttelijä, ohjaaja, dramaturgi ja käsikirjoittaja. Suurimman osan urastaan hän on tähän mennessä luonut Kemin kaupunginteatterissa. Perinteisemmän teatterintyön ohella Hirvenmäki toimii myös muun muassa sairaalaklovnina, sekä lukuisissa koulutus- ja luottamustehtävissä.

Miljoona hyvää syytä -monologi tiistaina 4.1.2022 klo 18.00 Hugo-salissa. Esitys kestää 1,5 tuntia ja se on maksuton. Tilaisuuteen sisältyy näyttelyvierailu Ihmeen kaunista! -näyttelyssä ennen monologia klo 17.30-18.

Ennakkoilmoittautuminen: https://link.webropol.com/s/miljoonahyvaasyyta

Kuva: Jukka Hautamäki