Oppaaksi Seinäjoen taidehalliin

Haemme joukkoomme 1-2 opasta. Oppaan työhön sisältyvät näyttelyopastukset esillä olevissa näyttelyissä sekä talokierrokset, joissa tutustutaan Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetan tiloihin ja rakennuksen vaiherikkaaseen historiaan. Opastettavat ryhmät ovat varauksen kautta tulleita ryhmiä, lasten ja nuorten koululaisryhmiä sekä muita ryhmiä kuten K65. Jos hakijalla on osaamista ja kiinnostusta, voimme tarjota myös työpajaohjauksia.

Seinäjoen taidehalli on ajassa elävä nykytaidetoimija, jonka ohjelmaan kuuluvat näyttelyt, julkinen taide ja monipuoliset oheisohjelmat. Taidehalli sijaitsee Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa, joka avasi ovensa maaliskuussa 2020. 130-vuotiaassa navettarakennuksessa toimii Taidehallin lisäksi muita taide- ja kulttuurialan ammattilaisia. Seinäjoen taidehallilla on navetassa kaksi näyttelytilaa, Halli ja Vintti, joissa järjestetään nykytaiteen näyttelyitä. Taidehallin palveluihin kuuluvat näyttelyopastukset, talokierrokset, räätälöidyt työpajat sekä taidesynttärit ja tyhy-paketit.

Taidehalli on osa Seinäjoen kaupungin kulttuuripalveluita.

 

Hakijalta odotamme:

-nykytaiteen tuntemusta

-valmiutta työskennellä erilaisten ryhmien kanssa

-hyviä esiintymistaitoja

-selkeää ilmaisua

-sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

-yhteistyökykyä ja joustavuutta

-positiivista asennetta

 

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön, perehdytyksen oppaana toimimiseen sekä valmiit opastusmateriaalit.

Etsimme tarvittaessa töihin kutsuttavaa opasta. Työmäärä on riippuvainen varaustilanteesta. Palkkaus on 30 €/opastuskeikka, joka on pituudeltaan n. 1 tunti. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle, freelancerille tai täydentämään osa-aikaista työtä. Opas työskentelee myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työ alkaa syyskuussa sovittuna ajankohtana. Valitun on ennen paikan vastaanottamista esitettävä työnantajalle rikosrekisteriote.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen taidehalli@seinajoki.fi.

Haku päättyy 5.9.2021.

 

Lisätietoja:

  • Sanna Karimäki-Nuutinen
  • taidekuraattori
  • 040 774 8560
  • sanna.karimaki-nuutinen@seinajoki.fi

 

  • Minna Autio
  • ts. yleisötyön tuottaja
  • 044 754 1779
  • minna.autio@seinajoki.fi