3.10.2020 - 3.10.2020

Taidejooga Vintillä

Vintti

Seinäjoen seudun joogayhdistys, sjkjooga(at)gmail.com

kertamaksu 7 e (joogayhdistys jäsen) / 9 e (norm).

10.00-11.00

Jooga on kokonaisvaltainen harjoitusmenetelmä, joka perustuu kehon ja mielen keskinäiselle yhteydelle. Suomen Joogaliiton (SJL) opettama jooga (lempeä hathajooga) sopii kaikenikäisille ja kuntoisille, naisille sekä miehille, jotka haluavat huoolehtia omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan. Perustana on tietoisesti ja keskittyneesti tehtävät harjoitukset, luonnollinen hengitys, rentoutuminen ja mielen hiljentäminen.
Maksu on 7 €/kerta jäseniltä ja 9 €/kerta ei jäseniltä. Käteismaksu ohjaajalle. Ilmoittaudu osoitteeseen sjkjooga@gmail.com. Ilmoittautumisella varmistat paikkasi. Mukaan otetaan vain 10 joogaajaa jolloin turvavälit ovat riittävät. Tarvitset mukaasi oman alustan ja lämpimät, joustavat vaatteet.
Taidejoogassa Sinulla on mahdollisuus nauttia joogan lisäksi taiteesta huikaisevalla Vintillä, jossa on esillä Per Svenssonin näyttely Alchemy – The All Seeing Eye.. Taidejooga järjestetään yhteistyössä Seinäjoen Seudun Joogayhdistyksen kanssa ja ohjaajina toimivat Seinäjoen Seudun Joogayhdistyksen ohjaajat.

Joogan jälkeen voit hemmotella itseäsi Äärellä ravintolan brunssilla!

 

Joogan jälkeen voit hemmotella itseäsi Äärellä ravintolan brunssilla!

 

Kuva: Elina Teitti