5.12.2023

Vauvojen värikylpy -piipahduspaja (täynnä)

pedatila Itikka

Ennakkoilmoittautuminen

10 €/lapsi

Piipahduspaja ti 5.12.

Vauvat 4-11 kk klo 13-13.45

Vauvojen värikylpy on vauvaperheille suunnattu kuvataiteellinen työpaja. Työpaja alkaa virittäytymisellä, jossa tutkitaan ja tunnustellaan erilaisia, teeman mukaisia materiaaleja ja asioita. Työpajassa edetään itse tuotettuun jälkeen. Maalausaineet ovat elintarvikepohjaisia. Ilmoitathan ruoka-aineallergiat ilmoittautumisen yhteydessä.

Värikylpy-työpaja inspiroituu Suomen lumisista talvista. Talvimaailmassa ihmetellään leijailevia lumihiutaleita, korkeita kinoksia ja liukasta jäätä sekä tavataan talvimaailman asukas Herra Lumiukko. Työpaja on osa Itsenäisyyspäivän etkot -tapahtumaa.

Piipahduspaja on yhden kerran kestävä Värikylpy-työpaja. Ryhmään mahtuu 8 vauvaa. Alaikäraja värikylpyyn osallistumiselle on 4 kk. Lapsen pitää pystyä kannattelemaan päätään ennen osallistumista.

Vauvojen värikylpy -työpajoihin ilmoittaudutaan NetTicket-verkkokaupassa. Työpajamaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Piipahduspajan hinta on 10 €/lapsi. (Hinta sis. lapsen ja aikuisen osallistumismaksun, ohjauksen ja materiaalit.) Ilmoittautuminen on sitova.

Työpajaa ohjaa koulutettu värikylpyohjaaja Minna Peltoniemi. Osallistujille lähetetään infokirje ennen Värikylpy-työpajaa.

Tutustu vanhemmille suunnattuun värikylpyinfoon täällä.

 

Kuva: Katariina Vestergård