28.2.2024

Vauvojen värikylpy -piipahduspaja

pedatila Itikka

Ennakkoilmoittautuminen

10 €/lapsi

Piipahduspaja ke 28.2.

Taaperot 1–2 v. klo 10–10.45

Vauvat 4–11 kk klo 12.30–13.15 (Täynnä)

Vauvojen värikylpy on vauvaperheille suunnattu kuvataiteellinen työpaja. Työpaja alkaa virittäytymisellä, jossa tutkitaan ja tunnustellaan erilaisia, teeman mukaisia materiaaleja yhdessä aikuisen kanssa. Työpajassa edetään itse tuotettuun jälkeen. Maalausaineet ovat elintarvikepohjaisia.

Taidehallin Värikylpy-työpajoissa inspiroidutaan esillä olevasta nykytaiteesta. Kevään työpajoissa uppoudutaan tarinoiden, myyttien ja muistojen maailmaan Those Who Kept the Light ja Laskoksia -näyttelyiden innoittamana. Piipahduspajoissa ja viikkoryhmässä on sama sisältö.

Piipahduspaja on yhden kerran kestävä Värikylpy-työpaja. Jokainen piipahduspaja on erilainen, joten halutessaan voi osallistua useampaan piipahduspajaan. Yhteen ryhmään mahtuu 8 lasta.

Vauvojen värikylpy sopii vauva- ja taaperoikäisille lapsille. Alaikäraja värikylpyyn osallistumiselle on 4 kk. Lapsen pitää pystyä kannattelemaan päätään ennen osallistumista. Vauvaryhmä on tarkoitettu pääasiassa alle 1-vuotiaille ja taaperoryhmä yli 1-vuotiaille. Ikäraja on joustava, ja siitä voi poiketa, jos lapsi on oppinut kävelemään varhain ja on menevää sorttia – tai toisinpäin.

Vauvojen värikylpy -työpajoihin ilmoittaudutaan NetTicket-verkkokaupassa. Työpajamaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen on sitova.

Piipahduspajan hinta on 10 €/lapsi. (Hinta sis. lapsen ja aikuisen osallistumismaksun, ohjauksen ja materiaalit.) Ilmoittautuminen alkaa ma 15.1. klo 8. Jos ryhmät ovat täynnä, voit ilmoittautua jonoon ottamalla yhteyttä taidekasvattajaan.

Työpajaa ohjaa koulutettu värikylpyohjaaja Minna Peltoniemi.

Tutustu vanhemmille suunnattuun värikylpyinfoon täällä.

 

Kuva: Katariina Vestergård