7.11.2023 - 28.11.2023

Vauvojen värikylpy -viikkoryhmä

pedatila Itikka

Ennakkoilmoittautuminen

35 €/lapsi

Viikkoryhmä tiistaisin marraskuussa

Taaperot 1-2 v. klo 10-10.45
Vauvat 4-11 kk klo 12.30-13.15 (Täynnä)

Vauvojen värikylpy on vauvaperheille suunnattu kuvataiteellinen työpaja. Työpaja alkaa virittäytymisellä, jossa tutkitaan ja tunnustellaan erilaisia, teeman mukaisia materiaaleja ja asioita. Työpajassa edetään itse tuotettuun jälkeen. Maalausaineet ovat elintarvikepohjaisia. Ilmoitathan ruoka-aineallergiat ilmoittautumisen yhteydessä.

Syksyn Vauvojen värikylpy -työpajoissa seikkaillaan erilaisissa ympäristöissä Resonance– ja Sinistä puuta, mustaa rautaa -näyttelyiden innoittamana. Työpajoissa matkustetaan avaruuteen, seikkaillaan merillä ja vieraillaan paratiisisaarella. Piipahduspajoissa ja viikkoryhmässä on sama sisältö.

Viikkoryhmä sisältää neljä tapaamiskertaa marraskuussa tiistaisin 7.11., 14.11., 21.11. ja 28.11.. Yhteen ryhmään mahtuu 8 lasta.

Vauvojen värikylpy sopii vauva- ja taaperoikäisille lapsille. Vauvaryhmä on tarkoitettu pääasiassa alle 1-vuotiaille ja taaperoryhmä yli 1-vuotiaille. Alaikäraja värikylpyyn osallistumiselle on 4 kk. Lapsen pitää pystyä kannattelemaan päätään ennen osallistumista. Sopiva ryhmä valitaan kurssin aloitushetken iän mukaisesti.

Vauvojen värikylpy -työpajoihin ilmoittaudutaan NetTicket-verkkokaupassa. Työpajamaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Viikkoryhmän hinta on 35 €/lapsi. (Hinta sis. lapsen ja aikuisen osallistumismaksun, ohjauksen ja materiaalit.) Ilmoittautuminen alkaa ma 31.7. klo 8. Ilmoittautuminen on sitova.

Työpajaa ohjaa koulutettu värikylpyohjaaja Minna Peltoniemi. Osallistujille lähetetään infokirje ennen Värikylpy-työpajaa.

Tutustu vanhemmille suunnattuun värikylpyinfoon täällä.

 

Kuva: Katariina Vestergård