21.6.2023 - 21.6.2023

Vauvojen värikylpy -piipahduspaja

pedatila Itikka

Ennakkoilmoittautuminen

6 €/lapsi

Piipahduspaja ke 21.6.

Taaperot 1-2 v. klo 10-10.45
Vauvat 4-11 kk klo 12.30-13.15 (täynnä)

Vauvojen värikylpy on vauvaperheille suunnattu kuvataiteellinen työpaja. Työpaja alkaa virittäytymisellä, jossa tutkitaan ja tunnustellaan erilaisia, teeman mukaisia materiaaleja ja asioita. Työpajassa edetään itse tuotettuun jälkeen. Maalausaineet ovat elintarvikepohjaisia. Ilmoitathan ruoka-aineallergiat ilmoittautumisen yhteydessä.

Kesävärikylvyssä uppoudutaan värien maailmaan ja tutkitaan punaisen, sinisen ja keltaisen värin olemusta. Kesän työpajat ovat piipahduspajoja, eli yhden kerran kestäviä Värikylpy-työpajoja. Halutessaan voi osallistua useampaan työpajaan. Työpajan järjestetään keskiviikkoisin 14.6., 21.6. ja 28.6.. Yhteen työpajaan mahtuu 8 lasta.

Vauvojen värikylpy sopii vauva- ja taaperoikäisille lapsille. Vauvaryhmä on tarkoitettu pääasiassa alle 1-vuotiaille ja taaperoryhmä yli 1-vuotiaille. Alaikäraja värikylpyyn osallistumiselle on 4 kk. Lapsen pitää pystyä kannattelemaan päätään ennen osallistumista.

Vauvojen värikylpy -työpajoihin ilmoittaudutaan NetTicket-verkkokaupassa. Työpajamaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Piipahduspajan hinta on 6 €/lapsi. (Hinta sis. lapsen ja aikuisen osallistumismaksun, ohjauksen ja materiaalit.) Ilmoittautuminen on sitova. Jos ryhmät ovat täynnä, voit ilmoittautua jonoon ottamalla yhteyttä taidekasvattajaan.

Työpajaa ohjaa koulutettu värikylpyohjaaja Minna Peltoniemi. Osallistujille lähetetään infokirje ennen Värikylpy-työpajaa.

Tutustu värikylpyinfoon täällä.

 

Kuva: Katariina Vestergård