13.4.2023 - 4.5.2023

Vauvojen värikylpy -viikkoryhmä (4 kertaa)

pedatila Itikka

Ennakkoilmoittautuminen

25 €/kurssi

Viikkoryhmä torstaisin 13.4.-4.5.2023 (4 kertaa)

Taaperot 1-2 v klo 10-10.45
Vauvat 4-11 kk klo 11.30-12.15

Vauvojen värikylpy on vauvaperheille suunnattu kuvataiteellinen työpaja. Työpaja alkaa virittäytymisellä, jossa tutkitaan ja tunnustellaan erilaisia, teeman mukaisia materiaaleja ja asioita. Työpajassa edetään itse tuotettuun jälkeen. Maalausaineet ovat elintarvikepohjaisia. Ilmoitathan ruoka-aineallergiat ilmoittautumisen yhteydessä.

Vauvojen värikylpy inspiroituu keväällä 2023 Derby-näyttelystä, jossa taide ja urheilu kohtaavat.

Viikkoryhmä on neljä kertaa kestävä Vauvojen värikylpy -kurssi. Yhteen ryhmään mahtuu 8 lasta. Sopiva ryhmä valitaan kurssin aloitushetken iän mukaisesti. Myös hieman nuorempi tai vanhempi lapsi voi osallistua. Alaikäraja värikylpyyn osallistumiselle on 4 kk. Lapsen pitää pystyä kannattelemaan päätään ennen osallistumista. Jos ryhmät ovat täynnä, voit ilmoittautua jonoon ottamalla yhteyttä taidekasvattajaan.

Vauvojen värikylpy -työpajoihin ilmoittaudutaan NetTicket-verkkokaupassa. Työpajamaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Viikkoryhmän hinta on 25 €/lapsi. Ilmoittautuminen on sitova. Tutustu Seinäjoen taidehallin varausehtoihin.

Työpajaa ohjaa koulutettu värikylpyohjaaja Minna Peltoniemi. Osallistujille lähetetään infokirje ennen Värikylpy-työpajaa.

Tutustu värikylpyinfoon.

Kuva: Katariina Vestergård