15.6.2021 - 27.7.2021

Kesän värikylvyt Taidehallilla

Pedatila Itikka

NetTicket-verkkokaupassa

6 €

Taidehallilla värikylvetään myös kesällä tiistaisin 15.6., 22.6., 20.7. ja 27.7. Piipahduspajojen aikataulut löydät NetTicket-verkkokaupasta.

Vauvojen värikylpy on vauvoille ja vauvaperheille suunnattu moniaistinen kuvataiteellinen työpaja, jossa on pääpaino eri värien ja materiaalien kokemisella ja lapsen ja vanhemman yhdessä tekemisellä ja ihmettelemisellä. Toiminta sopii vauvoille 4 kuukaudesta ylöspäin.

Piipahduspaja on yhden kerran kestävä Värikylpy-työpaja. Voit halutessasi osallistua joko yhteen tai useampaan työpajaan.

Työpajat järjestetään Pedatila Itikassa. Lisäksi Taidehalli järjestää värikylpyjä ajoittain kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluiden Ensari-ryhmille. Värikylvyistä on tarjolla useamman kerran kokoontuvia ryhmiä ja yksittäisiä piipahduspajoja. Ryhmiin ilmoittaudutaan NetTicket-verkkokaupassa. Luethan tämän sivun lopussa olevan Värikylpyinfo vanhemmalle -tekstin ennen työpajoihin tuloa. Vauvojen värikylpy on lastenkulttuurikeskus Kruunupäässä kehitetty menetelmä. Taidehallin ohjaajat ovat aina koulutettuja Kruunupään viralliseen värikylpymenetelmään.

Lue täältä värikylpyinfo vanhemmalle ennen työpajaan tuloa

Värikylpyinfo vanhemmalle.pdf

Kuva: Katariina Vestergård