1.1.2021 - 31.12.2025

Vauvojen värikylvyt

Pedatila Itikka

NetTicket-verkkokaupassa

viikkoryhmät 25 € (4 kokoontumista), piipahduspajat 6 €

Vauvojen värikylpy on vauvoille ja vauvaperheille suunnattu moniaistinen kuvataiteellinen työpaja, jossa on pääpaino eri värien ja materiaalien kokemisella ja lapsen ja vanhemman yhdessä tekemisellä ja ihmettelemisellä. Toiminta sopii vauvoille 4 kuukaudesta ylöspäin.

Työpajat järjestetään Pedatila Itikassa. Lisäksi Taidehalli järjestää värikylpyjä ajoittain kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluiden Ensari-ryhmille. Värikylvyistä on tarjolla useamman kerran kokoontuvia ryhmiä ja yksittäisiä piipahduspajoja. Ryhmiin ilmoittaudutaan NetTicket-verkkokaupassa. Luethan tämän sivun lopussa olevan Värikylpyinfo vanhemmalle -tekstin ennen työpajoihin tuloa. Vauvojen värikylpy on lastenkulttuurikeskus Kruunupäässä kehitetty menetelmä. Taidehallin ohjaajat ovat aina koulutettuja Kruunupään viralliseen värikylpymenetelmään.

Muuttuneesta koronatilanteesta johtuen kevään 2022 värikylpy-ryhmät alkavat myöhemmin keväällä. Seuraamme tilanteen kehittymistä, ja ilmoitamme Oheisohjelmaa-välilehdellä uusista ryhmistä, kun Vauvojen värikylpyä taas järjestetään.

Lue värikylpyinfo vanhemmalle ennen työpajaan tuloa

Värikylpyinfo 2021

Kuva: Katariina Vestergård