Haemme julkisen taiteen koordinaattoria!

Oletko etsimämme luova tekijä? Julkisen taiteen koordinaattoriksi Seinäjoelle?

Haemme vakituiseen työsuhteeseen ammattilaista, jolla on kokemusta julkisen taiteen hankkeista ja innostusta kehittää julkista taidetta Seinäjoella.

Julkisen taiteen koordinaattorina toimit taideasiantuntijana rakennushankkeiden työryhmissä sekä suunnittelet ja edistät uusia jo käynnissä olevia taidehankkeita. Keskeisiä työtehtäviä ovat hankkeiden koordinointi, niistä viestiminen ja monialaisen yhteistyön sujuvoittaminen. Julkinen taide kuuluu Seinäjoella pääosin kaupungin taidekokoelmaan. Koordinaattorina sinulla on myös kokoelman ylläpitoon ja kehittämiseen liittyviä tehtäviä.

Odotamme sinulta:

  • Julkisen taiteen hankintaprosessien tuntemista ja kokemusta niiden toteuttamisesta
  • Ymmärrystä julkisen tilan taiteen erilaisista muodoista, toteutustekniikoista ja sisällöistä
  • Erinomaista organisointi- ja yhteistyökykyä sekä hyviä viestintätaitoja
  • Kykyä tarttua käynnissä oleviin hankkeisiin tehokkaasti.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Katsomme hakijalle eduksi museoalan opinnot tai muun osaamisen kokoelmatyön parissa sekä talonrakennuksen, yhdyskuntatekniikan ja kaavoituksen prosessien tuntemuksen.

Julkisen taiteen koordinaattori tulee osaksi Seinäjoen taidehallin tiimiä ja työpiste sijaitsee upeassa taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää pääasiassa Seinäjoella paikan päällä työskentelyä.

Tule tekemään kanssamme vaikuttavaa työtä!

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työ alkaa viimeistään 1.1.2023 ja koeaika on kuusi kuukautta. Valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän aloittamista. Työaika on 36,25 h/vko. Seinäjoki on savuton työpaikka.

Lue lisää osoitteesta https://www.seinajoki.fi/tyopaikat/julkisen-taiteen-koordinaattori/