Kalevan Navetan kesäpäivä ja Farming-näyttelyn avajaiset

Kalevan Navetan toimijoiden yhteistä kesäpäivää vietetään taide- ja kulttuurikeskuksen ympäristössä ke 29.6. klo 17-20. Kaikille avoimessa ohjelmassa mm. taidenäyttelynavajaiset, käsityöpiknik, työpajoja ja tarjouksia. Tervetuloa nauttimaan kesäpäivän antimista! Tutustu ohjelmaan kokonaisuudessa.

Lue lisää

Kesäkuvataiteilija etsii puistomuistoja

Muurahaisia jaloilla? Kun ajattelet puistoa? Nuoruuttasi? Joko on tai meni jo. Olutta? Lämmintä! Suutelointia? Häntä, teitä? Heitä? Palloa? Kaupungin viherverkostoa? Lastesi: Hiekkakakkuja, kirmausta, polviruhjeita? Kahdeksalla jalalla viltille tuleva pelottaa. Nuorisorinki? Häikäistynyt silmä ja tuoksuva nurmi. Mansikka&Vichy. (Puolivarjo käy kaikille)

Kesäkuvataiteilija käynnistää puistomuistojen etsinnän. Millaisia ovat muistot puistoista? Kerro, mitä puistossa on tapahtunut joskus. Puistomuistojen kerääminen on osa Seinäjoen taidehallin kesäkuvataiteilijan taiteellista selvitystä puistomaisuudesta, joka julkaistaan painojulkaisun muodossa syyskuussa 2022.

 

Lue lisää

AARG-seminaari tulossa syksyllä 2022

AARG-seminaari 2022 esittää havaintoja ja kysymyksiä kestävän ruuantuotannon tulevaisuudesta taiteen kontekstissa ja toimii samalla Seinäjoen taidehallin kolmen eläinteemaisen näyttelyn (2020-2022) kokoavana tilaisuutena. Seminaari järjestetään syksyllä 25.8. taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa. Ilmoittautuminen on auki.

Lue lisää

Aukioloajat

Aukioloajat:
maanantaisin klo 11-19
tiistaisin klo 11-19
keskiviikkoisin klo 11-19
torstaisin klo 11-19
perjantaisin klo  11-19
lauantaisin klo 11-15

Lue lisää

Liput

Aikuiset 6 €
Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät 4 €
Alle 18-vuotiaat vapaa pääsy
Kuukauden ensimmäinen perjantai vapaa pääsy

Lue lisää