ValotON Seinäjoen taidehallissa

Taidehallin näyttelyt ovat osa ValotON-tapahtuman ohjelmaa ti 7.12. & ke 8.12. klo 16-19. Keskiviikkona Vintillä aukeaa Ihmeen kaunista! -näyttely, jonka avajaisia juhlitaan klo 17-19. Tapahtuman aikana näyttelytiloihin pääsy edellyttää koronapassia.

Näyttelyihin on vapaa pääsy tiistaina 7.12. & keskiviikkona 8.12.

Seinäjoen taidehalli julkistaa tulevaa ohjelmistoaan

Seinäjoen taidehallin näyttelyohjelma vuodelle 2022 on valmis. Kahdessa näyttelytilassa nähdään yhteensä viisi näyttelyä, jotka ilmentävät nykytaiteen moninaisia muotoja biotaiteesta öljyvärimaalaukseen. Teemat heijastelevat nykytaiteen suuntauksia ja ajankohtaisia keskusteluita, joissa pohditaan mm. eri lajien yhteiseloa, sosiaalisia rakenteita kuten sukupuolta ja parisuhdetta, sekä hengellisyyttä. Hallin näyttelyohjelmassa on kansainvälisyyttä ja Vintin kolme näyttelyä esittää suomalaisten taiteilijoiden taidetta.

Lue lisää

Julkisen taiteen portfoliohaku Seinäjoen asemakortteliin  

Seinäjoen kaupunki etsii taiteilijoita ja taiteellisia työryhmiä toteuttamaan julkista taidetta uuteen asemakortteliin, josta on eritelty viisi mahdollista taidekohdetta. Portfoliohaku on auki 16.11.-7.12.2021.

Lue lisää

Koronaepidemian vaikutukset Seinäjoen taidehallin toimintaan

Seinäjoen taidehalli noudattaa toiminnassaan Sisä- ja Länsi-Suomen Aluehallintoviraston asettamia määräyksiä ja Seinäjoen kaupungin linjauksia.

Suosittelemme käyttämään maskia taide- ja kulttuurikeskuksen tiloissa sellaisissa tilanteissa, joissa lähikontakteja ei voida välttää. Huolehdithan vieraillessasi hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta ja pidät riittävän etäisyyden muihin kävijöihin.

Päivitetty 30.9.2021.

Lue lisää

Aukioloajat

Aukioloajat:
maanantaisin klo 11-19
tiistaisin klo 11-19
keskiviikkoisin klo 11-19
torstaisin klo 11-19
perjantaisin klo  11-19
lauantaisin klo 11-15

Lue lisää

Liput

Aikuiset 6 €
Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät 4 €
Alle 18-vuotiaat vapaa pääsy
Kuukauden ensimmäinen perjantai vapaa pääsy

Lue lisää