Näyttelyavajaiset: Gustafsson & Haapoja

Näyttelytila Hallissa avataan uusi näyttely keskiviikkona 29.9.2021 klo 17-20. Gustafsson & Haapojan Siat -näyttely käsittelee sian politiikkaa ja poetiikkaa. Avajaiset ovat maksuton tapahtuma. Ilmoittautumislinkki

 

AARG 2021 keskustelutapahtuma

Art and the Rural Gathering on vuosittain järjestettävä keskustelutapahtuma, joka pureutuu nykytaiteen ja maaseudun ajankohtaisiin teemoihin. Tuleva AARG 2021 keskustelutapahtuma on osa Gustafsson & Haapojan näyttelyn ohjelmaa, joka on näyttelytila Hallissa esillä 29.9.2021-8.1.2022. Kutsuttuja puhujia ovat aktivisti Kristo Muurimaa ja tutkijat Birgitta Walhberg, Galina Kallio ja Saara Kupsala. Tilaisuuden moderoi Laura Gustafsson. Lähetys alkaa 30.9.2021 klo 13.30.Katselulinkki

 Lisätietoa

Seinäjoelle Taiken erityisavustus julkisen taiteen kehittämiseen

Taiteen edistämiskeskus myönsi kesäkuussa Seinäjoen kaupungille erityisavustuksen julkisen taiteen kehittämishankkeelle. Avustus myönnettiin julkisen taiteen monialaisen yhteistyön kehittämiseen ja pilotoimiseen Seinäjoella. Avustus mahdollisti julkisen taiteen koordinaattorin palkkaamisen hankkeen ajaksi.

Lue lisää

Koronaepidemian vaikutukset Seinäjoen taidehallin toimintaan

Seinäjoen taidehalli noudattaa toiminnassaan Sisä- ja Länsi-Suomen Aluehallintoviraston asettamia määräyksiä ja Seinäjoen kaupungin linjauksia.

Suosittelemme asiakkaille maskin käyttöä, hyvää käsihygieniaa ja 2 metrin turvavälin pitämistä muihin kävijöihin. Taidehallin näyttelytiloissa on mahdollista vierailla turvavälit huomioiden. Tapahtumissa ja työpajatoiminnassa mitoitamme asiakasmäärän niin, että turvavälit on mahdollista pitää.

Päivitetty 1.6.2021.

Aukioloajat

Aukioloajat:
maanantaisin klo 11-19
tiistaisin klo 11-19
keskiviikkoisin klo 11-19
torstaisin klo 11-19
perjantaisin klo  11-19
lauantaisin klo 11-15

Lue lisää

Liput

Aikuiset 6 €
Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät 4 €
Alle 18-vuotiaat vapaa pääsy
Kuukauden ensimmäinen perjantai vapaa pääsy

Lue lisää