Domestic – performanssiklubi + työpajat

Keskiviikkona 27.10 järjestetään yhdessä Varikkogallerian kanssa performanssiklubi ja työpajatoimintaa, jonka teemana on domestisuus. Varikolla on taiteilijoiden työtiloissa maksuttomia työpajoja klo 16-18. Työpajoissa tutustutaan elektroniikkaromuun materiaalina, tehdään käsintehtyä paperia kodin jätemateriaaleista, itsetehtyä saippuaa kasviöljystä ja lipeästä sekä kuivatusta scopy-sienestä valmistetusta nahkamaisesta materiaalista koruja ja pieniä asusteita.

Työpajojen jälkeen siirrytään Hugo-saliin Kalevan Navetalle, jossa on Domestic –performanssiklubi klo 19-21. Tapahtumaan on maksuton sisäänpääsy. Kutsutut taiteilijat ovat Tomasz Szrama, Salla Valle ja Tiia-Mari Aalto. Klubi tuo performanssien muodossa domestisuuden osaksi iltaa! Performanssit tutkivat domestisuutta, kotitalouden perinteitä sekä kotia ja sen materiaaleja ekologisena ympäristönä. Lue lisää

 

 

Syyslomapuuhaa Seinäjoen taidehallissa

Opastus Siat-näyttelyyn & maalaustyöpaja aikuisille pe 15.10. klo 17-18.30

Lue lisää

Aikuinen & lapsi: Muu-Maun opastus & maalaustyöpaja ke 20.10. klo 14-15.30

Lue lisää

Koronaepidemian vaikutukset Seinäjoen taidehallin toimintaan

Seinäjoen taidehalli noudattaa toiminnassaan Sisä- ja Länsi-Suomen Aluehallintoviraston asettamia määräyksiä ja Seinäjoen kaupungin linjauksia.

Suosittelemme käyttämään maskia taide- ja kulttuurikeskuksen tiloissa sellaisissa tilanteissa, joissa lähikontakteja ei voida välttää. Huolehdithan vieraillessasi hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta ja pidät riittävän etäisyyden muihin kävijöihin.

Päivitetty 30.9.2021.

Lue lisää

Aukioloajat

Aukioloajat:
maanantaisin klo 11-19
tiistaisin klo 11-19
keskiviikkoisin klo 11-19
torstaisin klo 11-19
perjantaisin klo  11-19
lauantaisin klo 11-15

Lue lisää

Liput

Aikuiset 6 €
Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät 4 €
Alle 18-vuotiaat vapaa pääsy
Kuukauden ensimmäinen perjantai vapaa pääsy

Lue lisää