Aukioloajat

maanantaista perjantaihin klo 11-19
lauantaisin klo 11-15

 

Lue lisää

Liput

Aikuiset 6 €

Opiskelijat, 18–29-vuotiaat, eläkeläiset ja työttömät 4 €

Alle 18-vuotiaille vapaa pääsy

Museokortilla vapaa pääsy

Vapaa pääsy kuukauden ensimmäisenä perjantaina sekä heinäkuun keskiviikkoina!

Lue lisää

16.7.2024

Kesäkuvataiteilija Henri Airo tarkastelee Yrittäjä-Jussi patsasta taideprojektissaan

Seinäjoen kaupungin kesäkuvataiteilija on aloittanut taiteellisen työnsä! Kesäkuvataiteilija Henri Airo tutkii Seinäjoen keskustorilla sijaitsevan Yrittäjä-Jussi patsaan kautta, millaisia ihmiskuvia pidetään erityisen arvokkaina. Kesän projekti kutsuu pohtimaan patsaiden, juhlistamisen ja muistamisen merkitystä nyt ja tulevaisuudessa. Kesäkuvataiteilija on keskustorilla tavattavissa ke 17.7 – ke 24.7 klo 10–15 keräten samalla kaavakkeella ohikulkijoilta vastauksia kysymykseen: Mikä aateloi ihmisen? Henri Airo kokoaa myös patsas toimikunnan, joka jäsentensä ehdotusten pohjalta suunnittelee yhdessä Jussille vaihtoehtoisen uuden identiteetin.

 

Lue lisää

3.6.2024

Vuoden 2025 näyttelyissä pohditaan valtaa, rajoja ja juuria

Seinäjoen taidehalli julkistaa uusia näyttelyitä vuodelle 2025. Esillä on neljä nykytaidenäyttelyä suomalaisilta ja kansainvälisiltä taiteilijoilta.

Lue lisää

Ilmoittautuminen kesän taidepajoihin alkaa

Lasten taidepajojen ilmoittautuminen alkaa ma 29.4.2024. Kesäohjelmassa on Vauvojen värikylpy -työpajoja vauvoille ja taaperoille sekä Aikuinen & Lapsi -työpajoja 4-6-vuotiaille lapsille ja heidän aikuisilleen.

Lue lisää

Kesäkuvataiteilija 2024 on Henri Airo

Seinäjoen kaupungin kesäkuvataiteilija 2024 on valittu! Henri Airo (s. 1996, Helsinki) on Seinäjoen kaupungin kahdeksas Kesäkuvataiteilija. Kesän aikana Airo toteuttaa taideprojektin,joka tarkastelee Seinäjoen Keskustorille siirretyn Yrittäjä-Jussi-patsaan historiaa ja kaupunkilaisten siihen yhdistämiä merkityksiä. Kesäkuvataiteilija tutkii Yrittäjä-Jussin kautta, millaisia ihmiskuvia pidetään erityisen arvokkaina. Se kutsuu pohtimaan patsaiden, juhlistamisen ja muistamisen merkitystä nyt ja tulevaisuudessa.

Lue lisää
Vanhempia uutisia löydät arkistosta

Haku

© Copyright Seinäjoen Taidehalli – Sivusto: Valakia