Haemme yleisötyön tuottajan sijaista

Seinäjoen kaupunki hakee määräaikaiseen työsuhteeseen yleisötyön tuottajan sijaista Seinäjoen taidehallille ajalle 2.10.2023-31.12.2024.

Yleisötyön tuottajana olet avainasemassa Seinäjoen taidehallin yleisösuhteen sekä näyttelypedagogisten palveluiden toteuttamisessa ja kehittämisessä. Työn tarkoituksena on edistää taiteen sisältöjen saavutettavuutta, yleisöjen osallisuutta ja yhdenvertaisuutta.

Yleisötyön tuottajana

– suunnittelet ja toteutat näyttelypedagogisia sisältöjä sekä näyttelyihin liittyvää oheisohjelmaa eri kohderyhmille. Ohjaat ja opastat ryhmiä.
– tuotat näyttelytekstejä.
– hoidat Seinäjoen taidehallin viestinnällisiä työtehtäviä eri kanavissa.
– olet mukana asiakaspalvelukokonaisuuden toteuttamisessa. Työhösi kuuluu ryhmävarausten hoitoa ja yhteydenpitoa asiakkaiden kanssa.
– olet osa Seinäjoen taidehallin ohjelmatiimiä, jossa suunnitellaan ja tehdään valintoja näyttely- ja oheisohjelmaan tulevista taiteellisista sisällöistä. Tuot tiimiin yleisötyön ja näyttelypedagogista näkökulmaa näyttelyiden suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Odotamme sinulta:

– Kokemusta näyttelypedagogisesta työstä tai yleisötyön toteuttamisesta, erityisesti nykytaiteen kontekstissa.
– Kykyä suunnitella mielenkiintoisia pedagogisia materiaaleja ja tuottaa sujuvaa tekstiä nykytaiteen teoksista ja näyttelyistä niin kirjallisessa kuin opastustekstin muodossa.
– Erinomaista organisointi- ja yhteistyökykyä.
– Hyviä viestintätaitoja ja osaamista sosiaalisen median kanavien, verkkosivujen ja muiden viestintäkanavien käytöstä.
– Hyvää suomen- ja englannin kielen taitoa, niin arjen työkielenä kuin viestinnän työtehtävissä.
– Koulutusta esimerkiksi museopedagogian, kuvataidekasvatuksen tai muulta soveltuvalta alalta.
– Valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Katsomme hakijalle eduksi suomalaisen ja kansainvälisen nykytaidekentän tuntemuksen ja verkostot. Myös ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää Seinäjoella paikan päällä työskentelyä.

Tarjoamme pitkän määräaikaisen työpestin osana innostunutta ja sitoutunutta moniammatillista työyhteisöä upeassa taidekeskuksessa, sekä Seinäjoen kaupungin tarjoamat henkilökuntaedut.

Tule tekemään kanssamme vaikuttavaa työtä!

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Koeaika on 6 kuukautta. Valitun on esitettävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän aloittamista. Valitun on esitettävä rikosrekisteriote. Työ alkaa viimeistään 2.10.2023. Työaika on 36,25 h/vko. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Seinäjoki on savuton työpaikka.

Kutsut haastatteluun esitetään kesäkuun alussa ja haastattelut pidetään Seinäjoella taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa 13.-14.6.2023. Muutokset aikatauluun ovat mahdollisia.

Hae työpaikkaa Kuntarekryssä.