17.2.2020

Haetaan Kesäkuvataiteilijaa tekemään taiteellista työtä

Työjakson tarkemmat työtehtävät muotoutuvat taiteilijan ideoiden, kiinnostuksenkohteiden ja menetelmien mukaan keskustelussa työnantajan kanssa. Kesäkuvataiteilijan työpiste tulee olemaan vasta avatussa Taide-ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa, jossa Seinäjoen taidehalli sijaitsee. Työtilaksi kesäkuvataiteilija saa Taidehallin pedatila Itikan. Monitaiteiset toteutukset ovat mahdollisia.

Ehtoina on, että
– työskentelyn tulee näkyä taidekeskuksen asiakkaille sekä kaupunkilaisille tai heidän on voitava osallistua siihen
– työskentelyn toteutuspaikka on pedatila Itikka ja työ kohdistuu tilan haltuunottoon. Tilaa voi käyttää yhteisöllisenä non-stop työtilana, prosessitilana tai omana työskentelytilana, johon yleisöllä on vapaa pääsy taiteilijan läsnä ollessa Taidehallin aukioloaikojen puitteissa.
– Pedatila Itikassa on tiettyjä käyttörajoituksia, kuten liuottimien käyttö, maalit, keramiikka sekä puu- ja kipsiveistokset yms.

Hakijan tulee esittää hakemuksen yhteydessä alustava projekti-idea tai työsuunnitelma siitä, mitä haluaisi kesäkuvataiteilijana toteuttaa. Hakija voi tutustua nettisivuillamme ohjelmalinjauksiimme: https://www.seinajoentaidehalli.fi/tietoa-meista/#taiteilijalle

Kesäkuvataiteilijalta odotamme
– vahvaa taiteellista näkemystä ja innostavaa, omaäänistä projekti-ideaa
– itsenäistä ja yleisöystävällistä työotetta ja hyvää yhteistyökykyä

Kesäkuvataiteilija tulee osaksi kulttuuripalveluiden työyhteisöä, tarkemmin Seinäjoen taidehallin tiimiä. Kuukausipalkan lisäksi käytössä on työyhteisön tuki ja osaaminen, pieni tuotantobudjetti ja normaalit työvälineet. Työjakson kesto on 2 kuukautta sijoittuen kesä-heinäkuulle. Tarkempi ajankohta sovitaan yhdessä tehtävään valittavan taiteilijan kanssa.

Hakuaika 17.2-16.3.2020 Kuntarekryn kautta, työavain 278384.