Lasten taidesynttärit

Lasten taidesynttäreitä järjestetään lauantaisin klo 12-15 välillä. Taidesynttärit sisältävät Taidehallin ohjaamaa tekemistä sekä vapaamuotoisempaa juhlintaa. Synttäreiden kesto on 2 tuntia. Ohjatun tekemisen kesto on tunti, minkä jälkeen on tunti aikaa herkuttelulle ja vapaamuotoiselle ajanvietolle synttäriväen kesken. Tekemisvaihtoehdot ovat:

Muu-Maun mysteerikierros

Mysteerikierroksella jahdataan vihjeitä ja aarretta kuin navettakissa Muu-Mau hiirtä konsanaan! Kissamaisella kierroksella tutustutaan Kalevan Navettaan ja tehdään toiminnallisia tehtäviä taidenäyttelyssä. Kierroksella seikkailee mukana Muu-Mau-käsinukke. Sopii n. 5–8-vuotiaille.

Muu-Maun maalaustyöpaja

Muu-Maun maalaustyöpajassa tehdään UV-valossa hohtavaa taidetta. Osallistujat maalaavat oman taideteoksen canvas-pohjalle, jonka saa kotiin vietäväksi. Työpaja järjestetään pedatila Itikassa, joka muuttuu mustavaloa hohtavaksi tilaksi. Työpajaan osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta. Sopii yli 6-vuotiaille.

Työpajoihin voi osallistua kerrallaan korkeintaan 15 lasta.

Hinta: 12 €/lapsi. Minimiveloitus 120 €.

Suosittelemme varaamaan taidesynttärit viimeistään 2 viikkoa etukäteen. Varaukset ja tiedustelut Taidehallin yleisötyön tuottajalta. Synttäritarjoilut voi tuoda itse tai tilata Äärellä-ravintolasta. Synttärit voidaan järjestää myös ilman tarjoilua.

Lisätietoa taidesynttäreiden käytännöistä ja varausehdoista saat täältä.