2.6.2022 - 27.8.2022

Mammu ja Pasi Rauhala: Kaiken se kestää – Ensimmäiset 10 vuotta

Vintti

6/4 €

Taiteilijapari Mammu ja Pasi Rauhala juhlistaa yhteisen taideprojektinsa 10 vuotista taivalta juhlanäyttelyllä Seinäjoen taidehallin Vintillä. Näyttelyn myötä Vinttiä lähestytään kirkkomaisena tilana ja taiteilijat tuottavat uuden videoteoksen, jossa pariskunta nähdään ikään kuin avioalttarilla.

Kaiken se kestää on elämänmittainen taideprojekti, jossa taiteilijat dokumentoivat arkeaan hääasuissaan, usein remontin keskellä. Kokonaisuuteen liittyviä teoksia on ensimmäisen kerran ollut esillä vuonna 2013. Kaiken se kestää kokonaisuuteen kuluu valokuvia, videodokumentaatioita, videoperformansseja ja veistoksia. Vuosien saatossa dokumentoinnin rinnalle on tullut myös muita tapoja tutkia ihmissuhdetta, ihmisyyttä ja aikaa. Juhlanäyttely sisältää kootusti teoksia vuosien varrelta, uusien teosten rinnalla.

Avajaiset ke 1.6. klo 17-19, näyttelytila Vintti, tervetuloa! Ohjelmassa taiteilijahaastattelu, Äärellä -baarikärry sekä esiintyjänä lauluntekijäpariskunta Villakko – modernia ja tummanpehmeää pianovetoista indiepoppia.