Muu-Maun Syyspäivä

Muu-Maun Syyspäivä 23.9. klo 11-15

Navettakissa Muu-Mau kutsuu jälleen lapset ja lapsiperheet viettämään taiteen, kulttuurin ja käsillä tekemisen täyteistä maksutonta syyspäivää lauantaina 24.9. klo 11-15. Ohjelmassa on Kalevan Navetan toimijoiden sekä Lasten ja nuorten säätiön järjestämiä työpajoja sekä muuta oheisohjelmaa. Nälän yllättäessä Äärellä-ravintolassa on tarjolla maistuva brunssi, joka soveltuu koko perheelle.

Seinäjoen taidehallin näyttelyt ovat avoinna klo 11-15. Hallissa on esillä Noelia Mora Solvez: Farming ja Vintillä Ida Sofia Fleming & Vesa Rahikainen: Välitila. (Huom! näyttelytila Vintti on suljettu äänimaljatyöpajojen ajan klo 11.30-12, 12.30-13 ja 13.30-14). Lisäksi esillä on pop up näyttelyitä: kesäkuvataiteilija Olivia Viitakankaan näyttely nähdään viimeistä päivää pedatila Itikassa ja Sanoita parempi maailma -näyttely on esillä Soittotila Kammiossa.

Tapahtumassa on monipuolisia työpajoja, joista osa toimii non-stop periaatteella ja osa on tiettynä kellonaikana alkavia. GarageBand-työpajassa pääsee ohjaajan avustamana tekemään musiikkia tabletilla. Kässätyöpajassa ideoidaan ja valmistetaan yhdessä vanhemman kanssa oma pop up -nukke. Sirkustyöpajassa hypätään tulevaisuuden värittämälle mielikuvamatkalle sirkusvälineiden kanssa. Äänityöpajassa tutustutaan Vintillä sijaitsevaan meditatiiviseen Välitila-teokseen sekä äänimaljoihin ja kosheihin. Lisäksi työpajoissa pääsee kokeilemaan sanoituksen kirjoittamista sekä räppäämistä. Lue lisää facebook-tapahtumasta.

Näyttelyn kielelliseen saavutettavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tapahtuman tekstit ovat käännetty suomeksi, englanniksi, ukrainaksi ja venäjäksi. Lisäksi tapahtumassa on monikielinen infopiste ja työpajoissa on apuna kuvallisia ohjeita, jos ohjaajan kanssa ei ole yhteistä kieltä. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikenkieliset lapsiperheet!