26.11.2019

Nettisivut avattu

Seinäjoen taidehalli on avannut ensimmäistä kertaa omat nettisivut. Aiemmin näyttelyitä ja muuta toimintaa on esitelty Seinäjoen kaupungin sivujen alla. Muuton ja uudistuksen yhteydessä avattavalla omalla sivustolla halutaan palvella yleisöä entistä paremmin, nostaa profiilia ja lisätä Seinäjoen taidehallin houkuttelevuutta vierailukohteena.

Nettisivujen suunnittelusta on vastannut graafinen suunnittelija Sofia Pusa, jonka suunnittelupöydältä on lähtöisin myös Taidehallin värikäs visuaalinen ilme. Nettisivuilla nähtävät voimakkaat kuvituskuvat on ottanut valokuvaaja Atte Tanner. Kuvissa Seinäjoen taidehallin T -logo seikkailee mm. 3D tulostettuna vedessä, maassa ja sumuisella niityllä. Sivuston teknisestä toteutuksesta on vastannut Valakia Interactive. Sivuston työstämistä jatketaan loppuvuoden ja alkuvuoden aikana mm. avaamalla kieliversio.

Seinäjoen taidehalli Business Cards

Sofia Pusan suunnittelema ilme profiloi Seinäjoen taidehallia lakeuden laidalla sijaitsevana, ajankohtaisena taidetoimijana. Uudessa logossa alkukirjaimet S ja T yhdistyvät symboliksi, joka viittaa leikkisästi lakeusmaisemaan ja Seinäjoen kaupunkia halkovaan mutkittelevaan jokeen.

Kuvituskuva Atte Tanner

Atte Tannerin kuvituskuvissa Seinäjoen taidehallin brändielementit on viety konkreettisesti luonnon keskelle. Näin kuvat ilmentävät Taidehallin tavoitetta ammentaa maaseudusta, modernilla tavalla.