Aikuinen & lapsi: Muu-Mau opastus ja maalaustyöpaja

Tervetuloa viettämään syyslomapäivää Muu-Maun kanssa.
Seinäjoen taidehalli järjestää 20.10. klo 14.00-15.30 koko perheelle sopivan syyslomapäivän taiteen parissa. Navettakissamme Muu-Maun opastuksella pääsee tutustumaan Bita Razavin näyttelyyn The Dog Days Will be Over Soon, sekä näyttelyn jälkeen järjestetään maalaustyöpaja.

Bita Razavin The Dog Days Will be Over Soon -näyttely käsittelee fyysisten ja digitaalisten tilojen rajapintaa. Taiteilija on vaeltanut pelimaailmassa ja etsinyt erilaisia maisemia videopeleistä. Näyttelyssä on esillä maisemamaalauksia muistuttavia teoksia, jotka todellisuudessa ovat kuvakaappauksia videopeleistä. Lisäksi on videoteoksia ja veistoksia.

Työpajassa lapsi ja aikuinen maalaavat heille tärkeän maiseman tai paikan. Työpaja järjestetään Kalevan Navetan Kässä 1 -työpajatilassa (1. kerros). Varaa mukaan taiteilun kestävät vaatteet. Ikäsuositus työpajalle 4-vuotiaasta ylöspäin. Opastukselle ja työpajaan otetaan 5 aikuinen ja lapsi paria. Hinta opastukselle ja työpajalle on 10e/pari. Työpajaa ohjaavat kulttuurituotannon harjoittelija Eveliina Ripatti ja taideohjaaja Ruusu-Maria Lappalainen.

Kuva Katariina Vestergård.