Palvelut

 

Seinäjoen taidehalli sekä taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta tarjoavat kävijälle monenlaisia palveluita. Saman katon alta löytyvät ravintola Äärellä, Taito Shop Seinäjoki -myymälä, taidelainaamo Parsi ja kokouspalvelut. Yhdistä taidenäyttelykäyntiin lounas tai kahvittelu, varaa opastus ryhmällesi tai järjestä tilaisuus inspiroivassa ympäristössä. Taidehalli palvelee mm. taidesynttäreiden, työpajojen, illanviettojen ja tyhy-päivien paikkana.

Tiedustelut ja varaukset ryhmien palvelupaketeista Taidehallin yleisötyön tuottajalta. Kalevan Navetan tilojen vuokrausta hoitaa ravintola Äärellä.

Taidehallin yleiset varausehdot näet täältä.

Opastus tai talokierros

Oppaan kanssa saat vierailustasi enemmän irti. Tilaa taidenäyttelyopastus tai Kalevan Navetan talokierros omalle ryhmälle. Näyttelyopastuksessa tutustutaan esillä oleviin taidenäyttelyihin. Tutustu ajankohtaisiin näyttelyihin. Kalevan Navetan talokierros esittelee talon vaiherikasta historiaa navetasta verkatehtaaksi, puolustusvoimien varastoksi ja taide- ja kulttuurikeskukseksi. Talokierroksella vieraillaan niissä tiloissa, joihin on kulloinkin pääsy.

Opastusmaksu arkisin ma-pe klo 8-17 40 €/ryhmä
Iltaisin klo 17 jälkeen ja viikonloppuisin 70 €/ryhmä

Muun kuin suomenkielisiin opastuksiin lisätään 20 € kielilisä.

Opastusmaksun lisäksi peritään pääsymaksut hinnaston mukaisesti. Kierrosten kesto on 45 minuuttia – 1 tunti. Ryhmäkoko korkeintaan 25 hlö/ryhmä. Mikäli ryhmä on suurempi, varataan kaksi samanaikaista opastusta. Opastus on varattava vähintään kaksi viikkoa aikaisemmin.

 

Aikuisten taidetyöpajat

Luova ilta – työpaja nautiskelijoille

Luova ilta on taidetyöpaja, joka sopii esimerkiksi tyhy-päivän, polttareiden tai illanvieton ohjelmaan. Luovassa illassa inspiroidutaan esillä olevasta nykytaiteesta ja päästetään oma luovuus valloilleen tekemällä oma taideteos. Ryhmän maksimikoko on 20 hlöä. Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta. Luovia iltoja järjestetään tilavarausten mukaan pedatila Itikassa, Kammiossa tai näyttelytilassa taiteen ympäröimänä. Työpajan kesto on n. 2 tuntia.

Luovan illan yhteyteen voi varata tarjoilua tai virvokkeita Äärellä-ravintolasta. Kysy tarjoilusta lisää Äärellä-ravintolasta.

Työpajan hinta on 25 €/henkilö. Minimiveloitus 250 €. Hinta sisältää pääsyliput Seinäjoen taidehalliin, ohjauksen ja materiaalit. Tarjoilut eivät sisälly hintaan.

Luova ilta varataan vähintään kaksi viikkoa etukäteen Taidehallin yleisötyön tuottajalta. Luovia iltoja ei järjestetä näyttelyvaihtojen aikaan.

 

Lasten taidesynttärit

Taidehallilla on mahdollista järjestää taidesynttäreitä lapsille. Lue lisää Lasten taidesynttärit -sivulta.

 

Tilavuokraus ja kokouspalvelut

Järjestä kokous tai tapahtuma Kalevan Navetan tiloissa. Hugo-sali on toimiva venue ja vaikuttava tila monenlaiseen käyttöön. Sen lisäksi talosta löytyy pienempiä kokoustiloja. Tarjoilut järjestää ravintola Äärellä ja tilaisuuden oheen voi varata vaikka taidenäyttelykäynnin tai -opastuksen. Tiloja vuokraa ravintola Äärellä. Lue lisää tiloista ja niiden vuokrauksesta Kalevan Navetan sivuilta.