27.2.2024

Aikuinen & Lapsi -taidehetki 4–6 v (Täynnä)

Kässä 1

Ennakkoilmoittautuminen

10 €/ aikuinen ja lapsi -pari

Ti 27.2. klo 13–14.15

Vietä talvilomapäivä taiteen parissa.

Aikuinen & Lapsi -taidehetki on lapsen ja hänelle läheisen aikuisen (vanhemman, isovanhemman tai vaikkapa kummin) yhteinen kuvataidetyöpaja. Työpajassa syvennetään kokemusta esillä olevista taidenäyttelyistä ja tehdään yhdessä taidetta. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Työpaja on suunnattu 4–6-vuotiaille lapsille ja heidän läheisille aikuisille. Huomioithan, että työpajan tehtävät ovat paritehtäviä. Jokaisella lapsella on hyvä olla mukana oma aikuinen.

Talvilomalla Aikuinen ja Lapsi -taidehetki järjestetään ti 27.2. ja ke 28.2. klo 13–14.15 Kalevan Navetassa, Kässä 1 -työpajatilassa (1. krs). Voit halutessasi osallistua molempiin työpajoihin. Työpajoissa inspiroidutaan kahdesta esillä olevasta näyttelystä: Nastja Säde Rönkön Those Who Kept the Light -näyttelystä sekä Hannele Rantalan ja Kari Soinion Laskoksia-näyttelystä.

Yhden työpajan hinta on 10 €/aikuinen-lapsi-pari. Hinta sisältää palvelumaksun, ohjauksen, materiaalit ja aikuisen pääsylipun Taidehalliin. Yhteen työpajaan mahtuu 8 aikuinen ja lapsi -paria. Työpajoihin ilmoittaudutaan ennakkoon NetTicket-verkkokaupassa.

Tervetuloa aikuisen ja lapsen yhteiseen taidehetkeen!

Kuva: Katariina Vestergård