1.9.2022 - 31.12.2022

Hyvinvointia taiteesta – Illanvietto Taidehallissa

Kalevan Navetta

maksullinen

Tule ryhmäsi kanssa viettämään mieleenpainuva hetki taiteen ääressä. Seinäjoen taidehalli palvelee tyhy-päivien, pikkujoulujen ja kaveriporukoiden illanviettojen tapahtumapaikkana. Illanvieton tarjoilusta vastaa Äärellä-ravintola erillisellä hinnastolla. Paketit ovat varattavissa myös ilman tarjoilua.

Taide & Viini -työpaja

Taide & Viini -työpajassa inspiroidutaan nykytaiteesta, jonka jälkeen maalataan oma taideteos. Työpajaan voi osallistua aloittelija tai jo pidempään maalannut. Maalaamisen yhteydessä on mahdollista nauttia Äärellä-ravintolan virvokkeista, kuten viinistä tai alkoholittomista virvokkeista.

Kesto: 1 – 1,5 tuntia
Ryhmäkoko: 12 hlöä, työpaja voidaan räätälöidä sopivaksi myös suuremmalle ryhmälle.
Hinta: 18 €/hlö, minimiveloitus 10 hlön mukaan 180 €. Juomat eivät sisälly työpajan hintaan.

Opastettu kierros taidenäyttelyssä tai Kalevan Navetan talokierros

Taidenäyttelyopastuksella tutustutaan Seinäjoen taidehallissa esillä oleviin nykytaidenäyttelyihin ja Kalevan Navetan talokierros esittelee talon vaiherikasta historiaa navetasta verkatehtaaksi, puolustusvoimien varastoksi ja taide- ja kulttuurikeskukseksi.

Kesto: 30 min – 1 tunti
Ryhmäkoko: max. 50 hlöä. Yhden oppaan kierrokselle mahtuu 25 hlöä. Kierroksia voidaan järjestää kaksi samanaikaisesti.
Hinta: Opastusmaksu arkisin ma-pe klo 8-17 40 €/ryhmä. Iltaisin klo 17 jälkeen ja viikonloppuisin 70 €/ryhmä. Näyttelyopastukseen lisätään Taidehallin pääsyliput (normaalilippu 6 €/ryhmäalennus 10+ hlöä 4 €/hlö, alennuslippu 4 €/ryhmäalennus 10+ hlöä 2 €/hlö).

Varaathan paketin 2 viikkoa etukäteen. Tutustu Taidehallin varausehtoihin.

Tiedustelut ja varaukset:
Seinäjoen taidehallin yleisötyön tuottaja
p. 044 754 1779
taidehalli(at)seinajoki.fi