10.5.2023 - 10.5.2023

Jotain muuta -ilta: Kulttuuria nuorille aikuisille / Aili Järvelän levynjulkaisukiertue

Hugo-sali, Kalevan Navetta

Ennakkoilmoittautuminen Webropolissa

Maksuton

Jotain Muuta -illat: Kulttuuria nuorille aikuisille on suunnattu 17-29 – vuotiaille Seinäjoen, Ilmajoen ja Jalasjärven nuorille aikuisille. Illoissa kokeilemme, ruodimme ja keskustelemme alueemme kulttuurisisällöistä. Mitä haluaisin nähdä ja kokea kulttuurin kentällä? Miten taide ja kulttuuri tavoittaisi helpommin? Millainen taide ja kulttuuri ylipäätään koskettaa tai puhuttaa?

Jotain Muuta-illat ovat avoimia ja maksuttomia, mutta eivät hajuttomia tai mauttomia! Tai mistä sen tietää? Tule testaamaan ja kerro mitä mieltä olet. Jokaisella kerralla tutustumme eri kulttuuritoimijaan ja heidän tarjoamiinsa sisältöihin. Jokaisen Jotain muuta kulttuuri-illan päätteeksi osallistujat saavat täytettäväkseen kyselyn, jonka avulla kartoitamme kävijän kokemusta sekä kohteen kehittämismahdollisuuksia.

Konsertti klo 19.00-20.00 Aili Järvelän levynjulkaisukiertue

Aili Järvelä saapuu toisen sooloalbuminsa ”Älä pelkää” levynjulkaisukiertueella Seinäjoelle Kalevan Navettaan. Alunperin Kaustiselta kotoisin oleva Järvelä tunnetaan aktiivisena ja muuntautumiskykyisenä tekijänä ja esiintyjänä musiikin kentällä.

Sielukkaana tulkitsijana tunnettu Järvelä on nähty muun muassa Lilla Teaternin lavalla Once-musikaalissa, Bergå Folk Project -maailmanmusiikkiyhtyeessä, Jukka Perko Avaran solistina, kansanmusiikkiyhtye Friggin riveissä sekä taidepop-artisti Stinakon kokoonpanossa. Iltaan mahtuu kauttamme 5 osallistujaa. Illan sisällöstä vastaa Taideyliopiston Seinäjoen yksikkö.

Aili Järvelä, laulu
Sigurdur Rögnvaldsson, kitara
Matias Tyni, koskettimet

Ennakkoilmoittaudu tästä