9.7.2024

Aikuinen & Lapsi -kesätaidehetki 4–6-v.

Kässä 1

Ennakkoilmoittautuminen

10 €/ aikuinen ja lapsi -pari

Ti 9.7. klo 13–14.15 (TÄYNNÄ)

Vietä kesäpäivä taiteen parissa.

Aikuinen & Lapsi -kesätaidehetki on lapsen ja hänelle läheisen aikuisen (vanhemman, isovanhemman tai vaikkapa kummin) yhteinen kuvataidetyöpaja. Työpajassa syvennetään kokemusta esillä olevista taidenäyttelyistä ja tehdään yhdessä taidetta. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Työpaja on suunnattu 4–6-vuotiaille lapsille ja heidän läheisille aikuisilleen. Huomioithan, että työpajan tehtävät ovat paritehtäviä. Jokaisella lapsella on hyvä olla mukana oma aikuinen.

Kesällä 2024 Aikuinen ja Lapsi -työpajat järjestetään ti 18.6. klo 17.15–18.30 ja ti 9.7. klo 13–14.15 Kalevan Navetassa, Kässä 1 -työpajatilassa (1. krs). Voit halutessasi osallistua molempiin työpajoihin. Työpajoissa inspiroidutaan kahdesta esillä olevasta näyttelystä: Nastja Säde Rönkön Those Who Kept the Light -näyttelystä sekä Jacob Juhlin Kuvittele puu – Imagine a Tree -näyttelystä.

Yhden työpajan hinta on 10 € / aikuinen–lapsi-pari. Hinta sisältää palvelumaksun, ohjauksen, materiaalit ja aikuisen pääsylipun Taidehalliin. Yhteen työpajaan mahtuu 8 aikuinen ja lapsi -paria. Työpajoihin ilmoittaudutaan ennakkoon NetTicket-verkkokaupassa.

Tervetuloa aikuisen ja lapsen yhteiseen taidehetkeen!

Kuva: Katariina Vestergård