17.10.2022 - 23.10.2022

Syyslomalla taidenäyttelyyn lasten kanssa

Kalevan Navetta

Lapsille 0€

Tehtäväpaketti Farming-näyttelyyn

Navettakissa Muu-Mau kutsuu lapsiperheet tutustumaan Farming-näyttelyyn tehtäväpaketin avulla. Näyttelytila Hallissa on esillä Noelia Mora Solvezin yksityisnäyttely, jossa astutaan eläimelliseen maailmaan. Farming-näyttelyssä on esillä 6 video- ja ääni-installaatiota, jossa ihmiset esittävät erilaisia eläimiä. Taiteilija tutkii taiteellisessa työssä erilaisia tuotantoeläimiä. Näyttelyssä nähdään kalaihmisiä, joukko erilaisia lintuja, ihmislampaita ja jättikokoinen matomies. Hallin seinässä olevien toiminnallisten tehtävien avulla näyttelyn teoksiin voi tutustua hauskalla tavalla.

Näyttelyt ovat avoinna syyslomalla ma-pe klo 11-19 ja la 11-15.

 

Kissa-käsinukke Muu-Mau kutsuu lapset tekemään tehtäviä Farming-näyttelyyn. Seinällä roikkuu tehtäväpaketteja, jotka ovat eläimen mallisia.

Muu-Maun näyttelyopastus

Syyslomalla Taidehallin nykytaidenäyttelyihin voi tutustua myös yhdessä Taidehallin oppaan ja Navettakissa Muu-Maun kanssa. Muu-Maun näyttelyopastus pe 21.10. klo 15-15.30. Toiminnallinen kierros alkaa Kalevan Navetan aulasta ja kierroksella vieraillaan 2 taidenäyttelyssä. Näyttelytila Vintillä 3. kerroksessa on esillä Välitila ja näyttelytila Hallissa 2. kerroksessa nähdään Farming. Opastus on kaikille alle 18-vuotiaille maksuton. Aikuisilta veloitamme Taidehallin pääsylipun. Kierros sopii kaikenikäisille.

Samaan aikaan Kalevan Navetan Hugo-salissa järjestetään syyslomadisco klo 15-19.

Louhimon & Pikkuprovinssin syyslomadisco 21.10.2022 klo 15-19, Hugo-sali, Kalevan Navetta.