3.7.2024

MUU-kesä: Taidehallin ilmaispäivä

Kalevan Navetta

Maksuton

Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa vietetään heinäkuussa MUU-kesää! Heinäkuun keskiviikkoina on luvassa ohjelmaa ja elämyksiä kaiken ikäisille. Kaikkeen ohjelmaan on vapaa pääsy, ellei toisin mainita.

 

Taidehallin MUU-kesän ilmaispäivät

Heinäkuun keskiviikot ovat Taidehallin ilmaispäiviä. Näyttelyt ovat avoinna klo 11–19.

Hallissa on esillä Nastja Säde Rönkön Those Who Kept the Light 10.8. saakka. Vintillä on esillä Jacob Juhlin Kuvittele puu 16.11. asti.

 

Taidehallin MUU-kesän työpajat

Keskiviikon ilmaispäivinä on tarjolla myös työpajoja. Työpajat ja tehtävät sopivat sekä aikuisille että lapsille. Non stop -työpajoihin on vapaa pääsy.

Ke 3.7. klo 13–15 Karkkipuu-työpaja: Rakenna mielikuvituspuu puutikuista ja karkeista Taidehallin ohjaajan johdolla. Pedatila Itikka, 2. krs.

Ke 10.7. klo 12–14 ja 15–17 Maalaustyöpaja Kuvittele puu ja meri: Maalaa kesäisiä kortteja tussilla ja vesiväreillä Taidehallin ohjaajan johdolla. Työpaja juhlistaa Suomen kuvataiteen päivää 10.7. Pedatila Itikka, 2. krs.

Ke 17.7., 24.7. ja 31.7. klo 11–19 Omatoimityöpaja: Piirrä mallista hybridi, täydennä kuva, etsi mielikuvitusmetsän olentoja. Hauskoja omatoimitehtäviä esillä olevien näyttelyiden aiheista. Pedatila Itikka, 2. krs ja Vintti 3 krs.

Katso koko MUU-kesän ohjelma täältä: MUU-kesä – Kalevan Navetta