Vieraile

Seinäjoen taidehalli sijaitsee taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa. Taidehallissa voi vierailla omatoimisella taidenäyttelyvierailulla tai varata etukäteen opastuksen omalle ryhmälle. Vierailun yhteydessä voi nauttia kahvin tai lounaan Äärellä-ravintolassa ja tehdä ostoksia Taito Shop Seinäjoki -myymälässä. Kalevan Navetan tiloja voi myös vuokrata kokouksiin ja tilaisuuksiin.

Tule meille

Koronaviruksen leviämisen ehkäisy Taidehallissa

Taidehalli noudattaa toiminnassaan viranomaisten ja Seinäjoen kaupungin linjauksia ja ohjeita. Käytännöt päivittyvät sitä mukaa, kun uusia ohjeita annetaan.

  • Asioithan meillä vain terveenä, huolehdit hyvästä käsihygieniasta ja pidät riittävän turvavälin muihin asiakkaisiin.
  • Taidehalli ottaa vastaan ryhmävarauksia ryhmille. Varauksia tehtäessä huomioidaan muut tapahtumat taide- ja kulttuurikeskuksessa, jotta voidaan varmistaa riittävä väljyys näyttelytiloissa. Lisätietoa opastuksista ryhmille saa yleisötyön tuottajalta.
  • Suosittelemme käyttämään maskia taide- ja kulttuurikeskuksen tiloissa sellaisissa tilanteissa, joissa lähikontakteja ei voida välttää. Henkilökuntamme käyttää maskia asiakastilanteissa.

Aukioloajat

maanantaisin klo 11-19
tiistaisin klo 11-19
keskiviikkoisin klo 11-19
torstaisin klo 11-19
perjantaisin klo 11-19
lauantaisin klo 11-15

Syksyn poikkeusaukioloajat:

su 28.11. klo 11-15
ma 6.12. suljettu
to 23.12. klo 11-16
pe 24.12. – su 26.12. suljettu
pe 31.12. klo 11-16
la 1.1. suljettu
la 6.1. suljettu

Ravintola Äärellä suljettuna 23.12.2021-2.1.2022

Liput ja hinnat

Kaikki hinnat sisältävät alv:n

Pääsymaksut:
Aikuiset 6 €
Opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät 4 €
Alle 18-vuotiaat vapaa pääsy.

Kuukauden ensimmäinen perjantai vapaa pääsy. Vapaan pääsyn perjantait vuonna 2021: 8.1., 5.2., 5.3., 7.5, 2.7., 6.8., 3.9., 1.10., 5.11., 3.12.

Aisti- ja liikuntarajoitteisten avustajat maksutta avustettavan mukana. Avustajakoirat ovat tervetulleita meille. Meillä käy Ystävänkortti ja Kulttuurikaveri-kortti.
Seinäjoen taidehalli on Museokortti-kohde.

Seinäjoen taidehallin liput voi ostaa aukioloaikoina lipunmyynnistä, joka sijaitsee Kalevan Navetan ensimmäisessä kerroksessa Taito Shop Seinäjoki -myymälän yhteydessä. Liput voi varata myös ennakkoon verkkokaupasta. Taidehalli tarjoaa myös erilaisia palvelupaketteja yhteistyössä ravintola Äärellä kanssa.

Maksutavat: Pankki- ja luottokorttien ja käteisen lisäksi maksuvälineeksi käyvät Smartum, Tyky+ ja Virike -setelit sekä Smartum, ePassi ja Eazybreak -mobiilisovellus että Kaikukortti.

Sijainti

Seinäjoen taidehalli sijaitsee taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa osoitteessa Nyykoolinkatu 25, 60100 Seinäjoki. Kalevan Navetan pysäköintialueella ensimmäinen tunti on maksuton. Muistathan hakea aina lipun parkkiautomaatista.

Taidehalli sijaitsee 1 kilometrin päässä Seinäjoen rautatieasemalta. Saapuessa rautatieasemalta kävellen, kulje Valtionkatua ja ylitä Lakeuden Aamunkoi -silta. Pääovi sijaitsee sisäpihan puolella ja sen yläpuolella on värikäs lippa.

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu aukioloaikoina

ma-pe 11-19, la 11-15

p. 050 514 3407, taidehalli(at)seinajoki.fi

Opastusten ja palveluiden varaukset

Henkilökunnan yhteystiedot

Taidehallin uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, näyttelyistä ja avajaisista. Uutiskirje lähetetään muutaman kerran vuodessa. Sen voi tilata täältä. Samalta sivulta voit tilata muita Seinäjoen kaupungin alaisten toimijoiden uutiskirjeitä.

Palvelut

Seinäjoen taidehalli ja taide-ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta tarjoavat kävijälle monenlaisia palveluita. Saman katon alta löytyvät ravintola Äärellä, Taito Shop Seinäjoki -myymälä, taidelainaamo Parsi ja kokouspalvelut. Yhdistä taidenäyttelykäyntiin lounas tai kahvittelu, varaa opastus ryhmällesi tai järjestä tilaisuus inspiroivassa ympäristössä. Taidehalli palvelee mm. taidesynttäreiden, työpajojen, illanviettojen ja tyhy-päivien paikkana.

Tiedustelut ja varaukset ryhmien palvelupaketeista Taidehallin yleisötyön tuottajalta. Kalevan Navetan tilojen vuokrausta hoitaa ravintola Äärellä.

Opastus tai talokierros

Oppaan kanssa saat vierailustasi enemmän irti. Tilaa taidenäyttelyopastus tai Kalevan Navetan talokierros omalle ryhmälle. Näyttelyopastuksessa tutustutaan esillä oleviin taidenäyttelyihin. Tutustu ajankohtaisiin näyttelyihin. Kalevan Navetan talokierros esittelee talon vaiherikasta historiaa navetasta verkatehtaaksi, puolustusvoimien varastoksi ja taide- ja kulttuurikeskukseksi. Talokierroksella vieraillaan niissä tiloissa, joihin on kulloinkin pääsy.

Opastus aukioloaikana 40 €/ryhmä
Aukioloaikojen ulkopuolella 70 €/ryhmä

Opastusmaksun lisäksi peritään pääsymaksut hinnaston mukaisesti. Kierrosten kesto on 45 minuuttia – 1 tunti. Ryhmäkoko korkeintaan 25 hlö/ryhmä. Mikäli ryhmä on suurempi, voidaan varata kaksi samanaikaista opastusta.  Opastus on varattava vähintään kaksi viikkoa aikaisemmin.

Taidesynttärit, tyhy-paketit ja illanvietot

Lasten taidesynttärit

Lasten taidesynttäreitä järjestetään lauantaisin klo 12 – 15 välillä. Synttärit tulee varata vähintään kaksi viikkoa etukäteen. Synttäriohjelma sisältää toiminnallista tekemistä jota räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan. Mukana juhlii myös Kalevan Navetan maskotti, navettakissa Muu-Mau.  Hinta 10-14 lasta 12 €/lapsi /minimiveloitus 10 lapsen mukaan), 15-20 lasta 10€/lapsi.

Tarjoilut juhliin tuottaa erillisillä tarjoiluhinnastolla ravintola Äärellä. Tarjoiluiden hinta on 6 €/lapsi. Synttärit ovat varattavissa myös ilman tarjoilua.

 

Illanviettopaketit ja tyhy-päivät

Illanviettopaketit ja tyhy-päivät räätälöidään ryhmän toiveiden mukaan. Taidehalli tuottaa noin tunnin ohjelman, johon sisältyy toiminnallista tekemistä Taidehallin näyttelyissä. Sisältö vaihtelee esillä olevien näyttelyiden mukaan. Hinta 10-14 osallistujaa 12€ /hlö (minimiveloitus 10 henkilön mukaan), 15-20 osallistujaa 10€ /hlö. Tarjoilut tilataan Äärellä-ravintolasta erillisellä hinnastolla. Varattavissa myös ilman tarjoilua.

Paketit on varattava vähintään kaksi viikkoa etukäteen.

Tilavuokraus ja kokouspalvelut

Taidehallin Vintti -näyttelytila on vuokrattavissa myös kokouskäyttöön. Vintillä järjestät kokouksen, pienen seminaarin tai asiakastilaisuuden ainutlaatuisessa miljöössä, taiteen keskellä. Kalevan Navetan Hugo -sali on toimiva venue ja vaikuttava tila monenlaiseen käyttöön. Tarjoilut järjestää ravintola Äärellä ja tilaisuuden oheen voi varata vaikka taidenäyttelykäynnin tai -opastuksen. Huomioithan, että Vintin vuokrausmahdollisuuteen voi vaikuttaa esillä oleva näyttely. Lue lisää tilojen vuokrauksesta Kalevan Navetan sivuilta.

Ryhmille

Koulut ja päiväkodit

Opastetut taidenäyttelyvierailut opettajan tai ohjaajan johdolla ovat maksuttomia seinäjokelaisille oppilaitoksille, varhaiskasvatuksen ryhmille ja Seinäjoen kaupungin sosiaali- ja terveysalan toimijoille. Muiden kuntien kouluilta ja opiskelijaryhmiltä peritään hinnaston mukainen opastusmaksu. Opastettu kierros varataan yleisötyön tuottajalta vähintään kaksi viikkoa etukäteen sähköpostitse taidehalli(at)seinajoki.fi tai puhelimitse 044 754 1779. Kierros kestää pääsääntöisesti 45 minuutista yhteen tuntiin näyttelyistä riippuen.

Taidehallissa voi vierailla myös omatoimisesti ryhmän kanssa aukioloaikana. Pyydämme ilmoittamaan vierailusta etukäteen sähköpostitse osoitteeseen taidehalli(at)seinajoki.fi

Suosittelemme, että opettaja itse tutustuu aina etukäteen näyttelyihin. Opettaja on vastuussa oppilaistaan koko vierailun ajan ja liikkuu ryhmänsä mukana. Opettajalta edellytetään puuttumista kurinpidollisissa tilanteissa. Lähtökohtaisesti taideteoksiin ei saa koskea. Poikkeuksia voi olla, ja niistä kerrotaan aina erikseen.

Koulujen Kulttuurimatka

Taidehalli on mukana toteuttamassa Koulujen Kulttuurimatkaa, joka on osa Seinäjoen kaupungin kulttuurikasvatussuunnitelmaa. Taidehallilla vierailevat vuosittain kaupungin kolmasluokkalaiset heille räätälöidyllä toiminnallisella näyttelyvierailulla. Kulttuurimatka huomioidaan myös Taidehallin näyttelyohjelman suunnittelussa. Lue lisää Kulttuurimatkasta.

Näyttelyopastus ryhmälle

Taidenäyttelyopastuksen tai Kalevan Navetan talokierroksen voi tilata omalle ryhmälle. Näyttelyopastuksessa tutustutaan esillä oleviin taidenäyttelyihin. Kalevan Navetan talokierros esittelee talon vaiherikasta historiaa navetasta verkatehtaaksi, puolustusvoimien varastoksi ja taide- ja kulttuurikeskukseksi. Lisätiedot ja opastusten hinnat Palvelut -sivulta. Lisäksi tarjolla on muita palvelupaketteja yhteistyössä ravintola Äärellä kanssa. Kaikille avoimet yleisöopastukset sisältyvät pääsymaksuun. Niiden ajankohdat löytyvät oheisohjelmasta.

Saavutettavuus

Seinäjoen taidehalli sijaitsee taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa (Nyykoolinkatu 25, 60100 Seinäjoki). Kartta Kalevan Navetan paikoitusalueesta ja saapumisesta taide- ja kulttuurikeskukseen löytyy täältä.

Talon ympärillä on 50 autopaikkaa talon asiakkaille. Ensimmäinen tunti on ilmainen pysäköintiautomaatista noudetulla lapulla ja seuraavat tunnit 1€/h. Lähin yleinen pysäköintialue sijaitsee Maakunnankadulla noin 700 metrin päässä, josta saapuessa Kalevan Navetalle kulje Lakeuden Aamunkoi -sillan kautta.

Kalevan Navetan sisäänkäynti on esteetön. Ulko-ovi avautuu automaattisesti. Asiakaspalvelu ja lipunmyynti sijaitsevat 1. kerroksessa. Taidehallin näyttelytiloihin Halliin 2. kerroksessa ja Hugoon 3. kerroksessa on esteetön pääsy hissillä. Hallin ovessa on automatiikka, jolla ovi avautuu, kun pääsylippua näytetään seinässä olevalle lukijalle.

Esteetön wc sijaitsee 1. kerroksessa.

Avustajat ja opaskoirat ovat tervetulleita Taidehalliin. Avustajat pääsevät näyttelyihin maksutta.

Kalevan Navetan 1. kerroksessa on pyörätuoli asiakkaiden käyttöä varten.

Tule meille

Koronaviruksen leviämisen ehkäisy Taidehallissa

Taidehalli noudattaa toiminnassaan viranomaisten ja Seinäjoen kaupungin linjauksia ja ohjeita. Käytännöt päivittyvät sitä mukaa, kun uusia ohjeita annetaan.

  • Asioithan meillä vain terveenä, huolehdit hyvästä käsihygieniasta ja pidät riittävän turvavälin muihin asiakkaisiin.
  • Taidehalli ottaa vastaan ryhmävarauksia ryhmille. Varauksia tehtäessä huomioidaan muut tapahtumat taide- ja kulttuurikeskuksessa, jotta voidaan varmistaa riittävä väljyys näyttelytiloissa. Lisätietoa opastuksista ryhmille saa yleisötyön tuottajalta.
  • Suosittelemme käyttämään maskia taide- ja kulttuurikeskuksen tiloissa sellaisissa tilanteissa, joissa lähikontakteja ei voida välttää. Henkilökuntamme käyttää maskia asiakastilanteissa.

Aukioloajat

maanantaisin klo 11-19
tiistaisin klo 11-19
keskiviikkoisin klo 11-19
torstaisin klo 11-19
perjantaisin klo 11-19
lauantaisin klo 11-15

Syksyn poikkeusaukioloajat:

su 28.11. klo 11-15
ma 6.12. suljettu
to 23.12. klo 11-16
pe 24.12. – su 26.12. suljettu
pe 31.12. klo 11-16
la 1.1. suljettu
la 6.1. suljettu

Ravintola Äärellä suljettuna 23.12.2021-2.1.2022

Liput ja hinnat

Kaikki hinnat sisältävät alv:n

Pääsymaksut:
Aikuiset 6 €
Opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät 4 €
Alle 18-vuotiaat vapaa pääsy.

Kuukauden ensimmäinen perjantai vapaa pääsy. Vapaan pääsyn perjantait vuonna 2021: 8.1., 5.2., 5.3., 7.5, 2.7., 6.8., 3.9., 1.10., 5.11., 3.12.

Aisti- ja liikuntarajoitteisten avustajat maksutta avustettavan mukana. Avustajakoirat ovat tervetulleita meille. Meillä käy Ystävänkortti ja Kulttuurikaveri-kortti.
Seinäjoen taidehalli on Museokortti-kohde.

Seinäjoen taidehallin liput voi ostaa aukioloaikoina lipunmyynnistä, joka sijaitsee Kalevan Navetan ensimmäisessä kerroksessa Taito Shop Seinäjoki -myymälän yhteydessä. Liput voi varata myös ennakkoon verkkokaupasta. Taidehalli tarjoaa myös erilaisia palvelupaketteja yhteistyössä ravintola Äärellä kanssa.

Maksutavat: Pankki- ja luottokorttien ja käteisen lisäksi maksuvälineeksi käyvät Smartum, Tyky+ ja Virike -setelit sekä Smartum, ePassi ja Eazybreak -mobiilisovellus että Kaikukortti.

Sijainti

Seinäjoen taidehalli sijaitsee taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa osoitteessa Nyykoolinkatu 25, 60100 Seinäjoki. Kalevan Navetan pysäköintialueella ensimmäinen tunti on maksuton. Muistathan hakea aina lipun parkkiautomaatista.

Taidehalli sijaitsee 1 kilometrin päässä Seinäjoen rautatieasemalta. Saapuessa rautatieasemalta kävellen, kulje Valtionkatua ja ylitä Lakeuden Aamunkoi -silta. Pääovi sijaitsee sisäpihan puolella ja sen yläpuolella on värikäs lippa.

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu aukioloaikoina

ma-pe 11-19, la 11-15

p. 050 514 3407, taidehalli(at)seinajoki.fi

Opastusten ja palveluiden varaukset

Henkilökunnan yhteystiedot

Taidehallin uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, näyttelyistä ja avajaisista. Uutiskirje lähetetään muutaman kerran vuodessa. Sen voi tilata täältä. Samalta sivulta voit tilata muita Seinäjoen kaupungin alaisten toimijoiden uutiskirjeitä.

Palvelut

Seinäjoen taidehalli ja taide-ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta tarjoavat kävijälle monenlaisia palveluita. Saman katon alta löytyvät ravintola Äärellä, Taito Shop Seinäjoki -myymälä, taidelainaamo Parsi ja kokouspalvelut. Yhdistä taidenäyttelykäyntiin lounas tai kahvittelu, varaa opastus ryhmällesi tai järjestä tilaisuus inspiroivassa ympäristössä. Taidehalli palvelee mm. taidesynttäreiden, työpajojen, illanviettojen ja tyhy-päivien paikkana.

Tiedustelut ja varaukset ryhmien palvelupaketeista Taidehallin yleisötyön tuottajalta. Kalevan Navetan tilojen vuokrausta hoitaa ravintola Äärellä.

Opastus tai talokierros

Oppaan kanssa saat vierailustasi enemmän irti. Tilaa taidenäyttelyopastus tai Kalevan Navetan talokierros omalle ryhmälle. Näyttelyopastuksessa tutustutaan esillä oleviin taidenäyttelyihin. Tutustu ajankohtaisiin näyttelyihin. Kalevan Navetan talokierros esittelee talon vaiherikasta historiaa navetasta verkatehtaaksi, puolustusvoimien varastoksi ja taide- ja kulttuurikeskukseksi. Talokierroksella vieraillaan niissä tiloissa, joihin on kulloinkin pääsy.

Opastus aukioloaikana 40 €/ryhmä
Aukioloaikojen ulkopuolella 70 €/ryhmä

Opastusmaksun lisäksi peritään pääsymaksut hinnaston mukaisesti. Kierrosten kesto on 45 minuuttia – 1 tunti. Ryhmäkoko korkeintaan 25 hlö/ryhmä. Mikäli ryhmä on suurempi, voidaan varata kaksi samanaikaista opastusta.  Opastus on varattava vähintään kaksi viikkoa aikaisemmin.

Taidesynttärit, tyhy-paketit ja illanvietot

Lasten taidesynttärit

Lasten taidesynttäreitä järjestetään lauantaisin klo 12 – 15 välillä. Synttärit tulee varata vähintään kaksi viikkoa etukäteen. Synttäriohjelma sisältää toiminnallista tekemistä jota räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan. Mukana juhlii myös Kalevan Navetan maskotti, navettakissa Muu-Mau.  Hinta 10-14 lasta 12 €/lapsi /minimiveloitus 10 lapsen mukaan), 15-20 lasta 10€/lapsi.

Tarjoilut juhliin tuottaa erillisillä tarjoiluhinnastolla ravintola Äärellä. Tarjoiluiden hinta on 6 €/lapsi. Synttärit ovat varattavissa myös ilman tarjoilua.

 

Illanviettopaketit ja tyhy-päivät

Illanviettopaketit ja tyhy-päivät räätälöidään ryhmän toiveiden mukaan. Taidehalli tuottaa noin tunnin ohjelman, johon sisältyy toiminnallista tekemistä Taidehallin näyttelyissä. Sisältö vaihtelee esillä olevien näyttelyiden mukaan. Hinta 10-14 osallistujaa 12€ /hlö (minimiveloitus 10 henkilön mukaan), 15-20 osallistujaa 10€ /hlö. Tarjoilut tilataan Äärellä-ravintolasta erillisellä hinnastolla. Varattavissa myös ilman tarjoilua.

Paketit on varattava vähintään kaksi viikkoa etukäteen.

Tilavuokraus ja kokouspalvelut

Taidehallin Vintti -näyttelytila on vuokrattavissa myös kokouskäyttöön. Vintillä järjestät kokouksen, pienen seminaarin tai asiakastilaisuuden ainutlaatuisessa miljöössä, taiteen keskellä. Kalevan Navetan Hugo -sali on toimiva venue ja vaikuttava tila monenlaiseen käyttöön. Tarjoilut järjestää ravintola Äärellä ja tilaisuuden oheen voi varata vaikka taidenäyttelykäynnin tai -opastuksen. Huomioithan, että Vintin vuokrausmahdollisuuteen voi vaikuttaa esillä oleva näyttely. Lue lisää tilojen vuokrauksesta Kalevan Navetan sivuilta.

Ryhmille

Koulut ja päiväkodit

Opastetut taidenäyttelyvierailut opettajan tai ohjaajan johdolla ovat maksuttomia seinäjokelaisille oppilaitoksille, varhaiskasvatuksen ryhmille ja Seinäjoen kaupungin sosiaali- ja terveysalan toimijoille. Muiden kuntien kouluilta ja opiskelijaryhmiltä peritään hinnaston mukainen opastusmaksu. Opastettu kierros varataan yleisötyön tuottajalta vähintään kaksi viikkoa etukäteen sähköpostitse taidehalli(at)seinajoki.fi tai puhelimitse 044 754 1779. Kierros kestää pääsääntöisesti 45 minuutista yhteen tuntiin näyttelyistä riippuen.

Taidehallissa voi vierailla myös omatoimisesti ryhmän kanssa aukioloaikana. Pyydämme ilmoittamaan vierailusta etukäteen sähköpostitse osoitteeseen taidehalli(at)seinajoki.fi

Suosittelemme, että opettaja itse tutustuu aina etukäteen näyttelyihin. Opettaja on vastuussa oppilaistaan koko vierailun ajan ja liikkuu ryhmänsä mukana. Opettajalta edellytetään puuttumista kurinpidollisissa tilanteissa. Lähtökohtaisesti taideteoksiin ei saa koskea. Poikkeuksia voi olla, ja niistä kerrotaan aina erikseen.

Koulujen Kulttuurimatka

Taidehalli on mukana toteuttamassa Koulujen Kulttuurimatkaa, joka on osa Seinäjoen kaupungin kulttuurikasvatussuunnitelmaa. Taidehallilla vierailevat vuosittain kaupungin kolmasluokkalaiset heille räätälöidyllä toiminnallisella näyttelyvierailulla. Kulttuurimatka huomioidaan myös Taidehallin näyttelyohjelman suunnittelussa. Lue lisää Kulttuurimatkasta.

Näyttelyopastus ryhmälle

Taidenäyttelyopastuksen tai Kalevan Navetan talokierroksen voi tilata omalle ryhmälle. Näyttelyopastuksessa tutustutaan esillä oleviin taidenäyttelyihin. Kalevan Navetan talokierros esittelee talon vaiherikasta historiaa navetasta verkatehtaaksi, puolustusvoimien varastoksi ja taide- ja kulttuurikeskukseksi. Lisätiedot ja opastusten hinnat Palvelut -sivulta. Lisäksi tarjolla on muita palvelupaketteja yhteistyössä ravintola Äärellä kanssa. Kaikille avoimet yleisöopastukset sisältyvät pääsymaksuun. Niiden ajankohdat löytyvät oheisohjelmasta.

Saavutettavuus

Seinäjoen taidehalli sijaitsee taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa (Nyykoolinkatu 25, 60100 Seinäjoki). Kartta Kalevan Navetan paikoitusalueesta ja saapumisesta taide- ja kulttuurikeskukseen löytyy täältä.

Talon ympärillä on 50 autopaikkaa talon asiakkaille. Ensimmäinen tunti on ilmainen pysäköintiautomaatista noudetulla lapulla ja seuraavat tunnit 1€/h. Lähin yleinen pysäköintialue sijaitsee Maakunnankadulla noin 700 metrin päässä, josta saapuessa Kalevan Navetalle kulje Lakeuden Aamunkoi -sillan kautta.

Kalevan Navetan sisäänkäynti on esteetön. Ulko-ovi avautuu automaattisesti. Asiakaspalvelu ja lipunmyynti sijaitsevat 1. kerroksessa. Taidehallin näyttelytiloihin Halliin 2. kerroksessa ja Hugoon 3. kerroksessa on esteetön pääsy hissillä. Hallin ovessa on automatiikka, jolla ovi avautuu, kun pääsylippua näytetään seinässä olevalle lukijalle.

Esteetön wc sijaitsee 1. kerroksessa.

Avustajat ja opaskoirat ovat tervetulleita Taidehalliin. Avustajat pääsevät näyttelyihin maksutta.

Kalevan Navetan 1. kerroksessa on pyörätuoli asiakkaiden käyttöä varten.