Vieraile

Seinäjoen taidehalli sijaitsee taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa. Taidehallissa voi vierailla omatoimisella taidenäyttelyvierailulla tai varata etukäteen opastuksen omalle ryhmälle. Vierailun yhteydessä voi nauttia kahvin tai lounaan Äärellä-ravintolassa ja tehdä ostoksia Taito Shop Seinäjoki -myymälässä. Kalevan Navetan tiloja voi myös vuokrata kokouksiin ja tilaisuuksiin.

Tule meille

Aukioloajat

maanantaisin klo 11-19
tiistaisin klo 11-19
keskiviikkoisin klo 11-19
torstaisin klo 11-19
perjantaisin klo 11-19
lauantaisin klo 11-15

 

Liput ja hinnat

Kaikki hinnat sisältävät alv:n

Pääsymaksut:
Aikuiset 6 €
Opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät 4 €
Alle 18-vuotiaat vapaa pääsy.

Kuukauden ensimmäinen perjantai vapaa pääsy. Vapaan pääsyn perjantait vuonna 2023: 3.2., 3.3, 31.3, 5.5., 2.6., 7.7., 4.8., 1.9., 6.10, 3.11. ja 1.12.

Aisti- ja liikuntarajoitteisten avustajat maksutta avustettavan mukana. Avustajakoirat ovat tervetulleita meille. Meillä käy Ystävänkortti ja Kulttuurikaveri-kortti.

Seinäjoen taidehalli on Museokortti-kohde.

Seinäjoen taidehallin liput voi ostaa aukioloaikoina lipunmyynnistä, joka sijaitsee Kalevan Navetan ensimmäisessä kerroksessa Taito Shop Seinäjoki -myymälän yhteydessä. Liput voi varata myös ennakkoon verkkokaupasta. Taidehalli tarjoaa myös erilaisia palvelupaketteja yhteistyössä ravintola Äärellä kanssa.

Maksutavat: Pankki- ja luottokorttien ja käteisen lisäksi maksuvälineeksi käyvät Smartum, Tyky+ ja Virike -setelit sekä Smartum, ePassi ja Eazybreak -mobiilisovellus että Kaikukortti.

 

Koronaviruksen leviämisen ehkäisy Taidehallissa

Taidehalli noudattaa toiminnassaan viranomaisten ja Seinäjoen kaupungin linjauksia ja ohjeita. Käytännöt päivittyvät sitä mukaa, kun uusia ohjeita annetaan.

  • Asioithan meillä vain terveenä ja huolehdit hyvästä käsihygieniasta.
  • Yleinen kasvomaskisuositus on poistunut.
  • Tällä hetkellä ei ole voimassa olevia rajoituksia.

 

Sijainti

Seinäjoen taidehalli sijaitsee taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa osoitteessa Nyykoolinkatu 25, 60100 Seinäjoki. Rakennuksen pääovi sijaitsee Kalevan Navetan ja Itikanmäen asuintalojen välisen sisäpihan puolella.

Kalevan Navetta sijaitsee 1 kilometrin päässä Seinäjoen rautatieasemalta. Saapuessa rautatieasemalta kävellen tai pyörällä, kulje Valtionkatua ja ylitä Lakeuden Aamunkoi -silta. Kalevan Navettaan voi saapua myös Vaasantien kautta.

Kalevan Navetan ympärillä on noin 50 autopaikkaa asiakkaille. Ensimmäinen tunti on ilmainen ja seuraavat tunnit 1 €. Muistathan hakea lipun parkkiautomaatista. Lähin yleinen pysäköintialue sijaitsee Maakunnankadulla noin 700 metrin päässä.

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu aukioloaikoina

ma-pe 11-19, la 11-15

p. 050 514 3407, taidehalli(at)seinajoki.fi

Opastusten ja palveluiden varaukset

Henkilökunnan yhteystiedot

Taidehallin uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, näyttelyistä ja avajaisista. Uutiskirje lähetetään muutaman kerran vuodessa. Sen voi tilata täältä. Samalta sivulta voit tilata muita Seinäjoen kaupungin alaisten toimijoiden uutiskirjeitä.

Palvelut

Seinäjoen taidehalli sekä taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta tarjoavat kävijälle monenlaisia palveluita. Saman katon alta löytyvät ravintola Äärellä, Taito Shop Seinäjoki -myymälä, taidelainaamo Parsi ja kokouspalvelut. Yhdistä taidenäyttelykäyntiin lounas tai kahvittelu, varaa opastus ryhmällesi tai järjestä tilaisuus inspiroivassa ympäristössä. Taidehalli palvelee mm. taidesynttäreiden, työpajojen, illanviettojen ja tyhy-päivien paikkana.

Tiedustelut ja varaukset ryhmien palvelupaketeista Taidehallin yleisötyön tuottajalta. Kalevan Navetan tilojen vuokrausta hoitaa ravintola Äärellä.

Opastus tai talokierros

Oppaan kanssa saat vierailustasi enemmän irti. Tilaa taidenäyttelyopastus tai Kalevan Navetan talokierros omalle ryhmälle. Näyttelyopastuksessa tutustutaan esillä oleviin taidenäyttelyihin. Tutustu ajankohtaisiin näyttelyihin. Kalevan Navetan talokierros esittelee talon vaiherikasta historiaa navetasta verkatehtaaksi, puolustusvoimien varastoksi ja taide- ja kulttuurikeskukseksi. Talokierroksella vieraillaan niissä tiloissa, joihin on kulloinkin pääsy.

Opastusmaksu arkisin ma-pe klo 8-17 40 €/ryhmä
Iltaisin klo 17 jälkeen ja viikonloppuisin 70 €/ryhmä

Muun kuin suomenkielisiin opastuksiin lisätään 20 € kielilisä.

Opastusmaksun lisäksi peritään pääsymaksut hinnaston mukaisesti. Kierrosten kesto on 45 minuuttia – 1 tunti. Ryhmäkoko korkeintaan 25 hlö/ryhmä. Mikäli ryhmä on suurempi, voidaan varata kaksi samanaikaista opastusta. Opastus on varattava vähintään kaksi viikkoa aikaisemmin. Tutustu Taidehallin varausehtoihin.

Taidesynttärit, tyhy-paketit ja illanvietot

Lasten taidesynttärit

Lasten taidesynttäreitä järjestetään lauantaisin klo 12-15 välillä. Synttärit tulee varata vähintään kaksi viikkoa etukäteen. Synttäreiden kesto on 2 tuntia. Niihin sisältyy Taidehallin ohjaamaa tekemistä sekä vapaamuotoisempaa herkutteluaikaa. Tekemisvaihtoehdot ovat navettakissa Muu-Maun mysteerikierros ja Muu-Maun maalaustyöpaja. Mysteerikierroksella kierretään Kalevan Navetassa kissamaisia tehtäviä suorittaen. Muu-Maun maalaustyöpajassa taas tehdään UV-valossa hohtavaa taidetta. Hinta 10-14 lasta 12 €/lapsi (minimiveloitus 10 lapsen mukaan), 15-20 lasta 10€/lapsi. Tutustu varausehtoihin.

Varaukset ja tiedustelut Taidehallin yleisötyön tuottajalta.

Tarjoilut juhliin tilataan Äärellä-ravintolasta erikseen. Synttärit on varattavissa myös ilman tarjoilua.

Illanviettopaketit ja tyhy-päivät

Luova ilta on illanviettopaketti, joka sopii esimerkiksi tyhy-päivän tai polttareiden ohjelmaan. Maalaustyöpajassa inspiroidutaan Taidehallin kauniista Vintistä ja siellä esillä olevasta näyttelystä ja päästetään oma luovuus valloilleen maalaamalla oma taideteos. Sisältö vaihtelee esillä olevien näyttelyiden mukaan eikä paketteja järjestetä Vintin näyttelynvaihtoaikoina. Luovan illan yhteyteen on mahdollista varata virvokkeita tai tarjoilu Äärellä-ravintolasta. Paketit on varattava vähintään kaksi viikkoa etukäteen. Hinta 18 € / hlö (minimiveloitus 10 henkilön mukaan). Tutustu varausehtoihin.

Varaukset ja tiedustelut Taidehallin yleisötyön tuottajalta.

Tilavuokraus ja kokouspalvelut

Järjestä kokous tai tapahtuma Kalevan Navetan tiloissa. Hugo-sali on toimiva venue ja vaikuttava tila monenlaiseen käyttöön. Sen lisäksi talosta löytyy pienempiä kokoustiloja. Tarjoilut järjestää ravintola Äärellä ja tilaisuuden oheen voi varata vaikka taidenäyttelykäynnin tai -opastuksen. Tiloja vuokraa ravintola Äärellä. Lue lisää tiloista ja niiden vuokrauksesta Kalevan Navetan sivuilta.

Ryhmille

Opastus ryhmälle

Taidenäyttelyopastuksen tai Kalevan Navetan talokierroksen voi tilata omalle ryhmälle. Näyttelyopastuksessa tutustutaan esillä oleviin taidenäyttelyihin. Kalevan Navetan talokierros esittelee talon vaiherikasta historiaa navetasta verkatehtaaksi, puolustusvoimien varastoksi ja taide- ja kulttuurikeskukseksi. Lisätiedot ja opastusten hinnat Palvelut-sivulta. Lisäksi tarjolla on muita palvelupaketteja yhteistyössä ravintola Äärellä kanssa. Kaikille avoimet yleisöopastukset sisältyvät pääsymaksuun. Niiden ajankohdat löytyvät oheisohjelmasta.

Koulu-, varhaiskasvatus- ja sote-ryhmät

Opastetut taidenäyttelyvierailut opettajan tai ryhmänohjaajan johdolla ovat maksuttomia seinäjokelaisille koulu- ja varhaiskasvatusryhmille sekä Seinäjoella sosiaali- ja terveyspalveluita tuottavien yhteisöjen asiakasryhmille.

Muiden kuntien koulu- ja päiväkotiryhmille sekä muualla toimiville sote-asiakasryhmille on alennettu opastusmaksu 20 €. Maksuttomat opastukset ja alennetut opastusmaksut ovat voimassa arkisin ma-pe klo 8-16. Muuna aikana normaalin hinnaston mukaisesti.

Opastettu kierros varataan yleisötyön tuottajalta vähintään kaksi viikkoa etukäteen sähköpostitse taidehalli(at)seinajoki.fi tai puhelimitse 044 754 1779. Kierros kestää pääsääntöisesti 45 minuutista yhteen tuntiin näyttelyistä riippuen. Tutustu varausehtoihin.

Taidehallissa voi vierailla myös omatoimisesti ryhmän kanssa aukioloaikana. Ilmoita vierailusta etukäteen sähköpostitse osoitteeseen taidehalli(at)seinajoki.fi.

Suosittelemme, että opettaja/ryhmänohjaaja tutustuu itse aina etukäteen näyttelyihin. Opettaja/ryhmänohjaaja on vastuussa ryhmästä koko vierailun ajan ja liikkuu ryhmänsä mukana. Opettajalta edellytetään puuttumista kurinpidollisissa tilanteissa. Lähtökohtaisesti taideteoksiin ei saa koskea. Poikkeuksia voi olla, ja niistä kerrotaan aina erikseen.

Koulujen Kulttuurimatka

Taidehalli on mukana toteuttamassa Koulujen Kulttuurimatkaa, joka on osa Seinäjoen kaupungin kulttuurikasvatussuunnitelmaa. Taidehallilla vierailevat vuosittain kaupungin kolmasluokkalaiset heille räätälöidyllä toiminnallisella näyttelyvierailulla. Kulttuurimatka huomioidaan myös Taidehallin näyttelyohjelman suunnittelussa. Lue lisää Kulttuurimatkasta.

Saavutettavuus

Seinäjoen taidehalli sijaitsee taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa (Nyykoolinkatu 25, 60100 Seinäjoki). Kartta Kalevan Navetan paikoitusalueesta ja saapumisesta taide- ja kulttuurikeskukseen löytyy täältä.

Talon ympärillä on 50 autopaikkaa talon asiakkaille. Ensimmäinen tunti on ilmainen pysäköintiautomaatista noudetulla lapulla ja seuraavat tunnit 1€/h. Lähin yleinen pysäköintialue sijaitsee Maakunnankadulla noin 700 metrin päässä, josta saapuessa Kalevan Navetalle kulje Lakeuden Aamunkoi -sillan kautta.

Kalevan Navetan sisäänkäynti on esteetön. Ulko-ovi avautuu automaattisesti. Asiakaspalvelu ja lipunmyynti sijaitsevat 1. kerroksessa. Taidehallin näyttelytiloihin Halliin 2. kerroksessa ja Hugoon 3. kerroksessa on esteetön pääsy hissillä. Hallin ovessa on automatiikka, jolla ovi avautuu, kun pääsylippua näytetään seinässä olevalle lukijalle.

Esteetön wc sijaitsee 1. kerroksessa.

Avustajat ja opaskoirat ovat tervetulleita Taidehalliin. Avustajat pääsevät näyttelyihin maksutta.

Kalevan Navetan 1. kerroksessa on pyörätuoli asiakkaiden käyttöä varten.

Tule meille

Aukioloajat

maanantaisin klo 11-19
tiistaisin klo 11-19
keskiviikkoisin klo 11-19
torstaisin klo 11-19
perjantaisin klo 11-19
lauantaisin klo 11-15

 

Liput ja hinnat

Kaikki hinnat sisältävät alv:n

Pääsymaksut:
Aikuiset 6 €
Opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät 4 €
Alle 18-vuotiaat vapaa pääsy.

Kuukauden ensimmäinen perjantai vapaa pääsy. Vapaan pääsyn perjantait vuonna 2023: 3.2., 3.3, 31.3, 5.5., 2.6., 7.7., 4.8., 1.9., 6.10, 3.11. ja 1.12.

Aisti- ja liikuntarajoitteisten avustajat maksutta avustettavan mukana. Avustajakoirat ovat tervetulleita meille. Meillä käy Ystävänkortti ja Kulttuurikaveri-kortti.

Seinäjoen taidehalli on Museokortti-kohde.

Seinäjoen taidehallin liput voi ostaa aukioloaikoina lipunmyynnistä, joka sijaitsee Kalevan Navetan ensimmäisessä kerroksessa Taito Shop Seinäjoki -myymälän yhteydessä. Liput voi varata myös ennakkoon verkkokaupasta. Taidehalli tarjoaa myös erilaisia palvelupaketteja yhteistyössä ravintola Äärellä kanssa.

Maksutavat: Pankki- ja luottokorttien ja käteisen lisäksi maksuvälineeksi käyvät Smartum, Tyky+ ja Virike -setelit sekä Smartum, ePassi ja Eazybreak -mobiilisovellus että Kaikukortti.

 

Koronaviruksen leviämisen ehkäisy Taidehallissa

Taidehalli noudattaa toiminnassaan viranomaisten ja Seinäjoen kaupungin linjauksia ja ohjeita. Käytännöt päivittyvät sitä mukaa, kun uusia ohjeita annetaan.

  • Asioithan meillä vain terveenä ja huolehdit hyvästä käsihygieniasta.
  • Yleinen kasvomaskisuositus on poistunut.
  • Tällä hetkellä ei ole voimassa olevia rajoituksia.

 

Sijainti

Seinäjoen taidehalli sijaitsee taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa osoitteessa Nyykoolinkatu 25, 60100 Seinäjoki. Rakennuksen pääovi sijaitsee Kalevan Navetan ja Itikanmäen asuintalojen välisen sisäpihan puolella.

Kalevan Navetta sijaitsee 1 kilometrin päässä Seinäjoen rautatieasemalta. Saapuessa rautatieasemalta kävellen tai pyörällä, kulje Valtionkatua ja ylitä Lakeuden Aamunkoi -silta. Kalevan Navettaan voi saapua myös Vaasantien kautta.

Kalevan Navetan ympärillä on noin 50 autopaikkaa asiakkaille. Ensimmäinen tunti on ilmainen ja seuraavat tunnit 1 €. Muistathan hakea lipun parkkiautomaatista. Lähin yleinen pysäköintialue sijaitsee Maakunnankadulla noin 700 metrin päässä.

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu aukioloaikoina

ma-pe 11-19, la 11-15

p. 050 514 3407, taidehalli(at)seinajoki.fi

Opastusten ja palveluiden varaukset

Henkilökunnan yhteystiedot

Taidehallin uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, näyttelyistä ja avajaisista. Uutiskirje lähetetään muutaman kerran vuodessa. Sen voi tilata täältä. Samalta sivulta voit tilata muita Seinäjoen kaupungin alaisten toimijoiden uutiskirjeitä.

Palvelut

Seinäjoen taidehalli sekä taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta tarjoavat kävijälle monenlaisia palveluita. Saman katon alta löytyvät ravintola Äärellä, Taito Shop Seinäjoki -myymälä, taidelainaamo Parsi ja kokouspalvelut. Yhdistä taidenäyttelykäyntiin lounas tai kahvittelu, varaa opastus ryhmällesi tai järjestä tilaisuus inspiroivassa ympäristössä. Taidehalli palvelee mm. taidesynttäreiden, työpajojen, illanviettojen ja tyhy-päivien paikkana.

Tiedustelut ja varaukset ryhmien palvelupaketeista Taidehallin yleisötyön tuottajalta. Kalevan Navetan tilojen vuokrausta hoitaa ravintola Äärellä.

Opastus tai talokierros

Oppaan kanssa saat vierailustasi enemmän irti. Tilaa taidenäyttelyopastus tai Kalevan Navetan talokierros omalle ryhmälle. Näyttelyopastuksessa tutustutaan esillä oleviin taidenäyttelyihin. Tutustu ajankohtaisiin näyttelyihin. Kalevan Navetan talokierros esittelee talon vaiherikasta historiaa navetasta verkatehtaaksi, puolustusvoimien varastoksi ja taide- ja kulttuurikeskukseksi. Talokierroksella vieraillaan niissä tiloissa, joihin on kulloinkin pääsy.

Opastusmaksu arkisin ma-pe klo 8-17 40 €/ryhmä
Iltaisin klo 17 jälkeen ja viikonloppuisin 70 €/ryhmä

Muun kuin suomenkielisiin opastuksiin lisätään 20 € kielilisä.

Opastusmaksun lisäksi peritään pääsymaksut hinnaston mukaisesti. Kierrosten kesto on 45 minuuttia – 1 tunti. Ryhmäkoko korkeintaan 25 hlö/ryhmä. Mikäli ryhmä on suurempi, voidaan varata kaksi samanaikaista opastusta. Opastus on varattava vähintään kaksi viikkoa aikaisemmin. Tutustu Taidehallin varausehtoihin.

Taidesynttärit, tyhy-paketit ja illanvietot

Lasten taidesynttärit

Lasten taidesynttäreitä järjestetään lauantaisin klo 12-15 välillä. Synttärit tulee varata vähintään kaksi viikkoa etukäteen. Synttäreiden kesto on 2 tuntia. Niihin sisältyy Taidehallin ohjaamaa tekemistä sekä vapaamuotoisempaa herkutteluaikaa. Tekemisvaihtoehdot ovat navettakissa Muu-Maun mysteerikierros ja Muu-Maun maalaustyöpaja. Mysteerikierroksella kierretään Kalevan Navetassa kissamaisia tehtäviä suorittaen. Muu-Maun maalaustyöpajassa taas tehdään UV-valossa hohtavaa taidetta. Hinta 10-14 lasta 12 €/lapsi (minimiveloitus 10 lapsen mukaan), 15-20 lasta 10€/lapsi. Tutustu varausehtoihin.

Varaukset ja tiedustelut Taidehallin yleisötyön tuottajalta.

Tarjoilut juhliin tilataan Äärellä-ravintolasta erikseen. Synttärit on varattavissa myös ilman tarjoilua.

Illanviettopaketit ja tyhy-päivät

Luova ilta on illanviettopaketti, joka sopii esimerkiksi tyhy-päivän tai polttareiden ohjelmaan. Maalaustyöpajassa inspiroidutaan Taidehallin kauniista Vintistä ja siellä esillä olevasta näyttelystä ja päästetään oma luovuus valloilleen maalaamalla oma taideteos. Sisältö vaihtelee esillä olevien näyttelyiden mukaan eikä paketteja järjestetä Vintin näyttelynvaihtoaikoina. Luovan illan yhteyteen on mahdollista varata virvokkeita tai tarjoilu Äärellä-ravintolasta. Paketit on varattava vähintään kaksi viikkoa etukäteen. Hinta 18 € / hlö (minimiveloitus 10 henkilön mukaan). Tutustu varausehtoihin.

Varaukset ja tiedustelut Taidehallin yleisötyön tuottajalta.

Tilavuokraus ja kokouspalvelut

Järjestä kokous tai tapahtuma Kalevan Navetan tiloissa. Hugo-sali on toimiva venue ja vaikuttava tila monenlaiseen käyttöön. Sen lisäksi talosta löytyy pienempiä kokoustiloja. Tarjoilut järjestää ravintola Äärellä ja tilaisuuden oheen voi varata vaikka taidenäyttelykäynnin tai -opastuksen. Tiloja vuokraa ravintola Äärellä. Lue lisää tiloista ja niiden vuokrauksesta Kalevan Navetan sivuilta.

Ryhmille

Opastus ryhmälle

Taidenäyttelyopastuksen tai Kalevan Navetan talokierroksen voi tilata omalle ryhmälle. Näyttelyopastuksessa tutustutaan esillä oleviin taidenäyttelyihin. Kalevan Navetan talokierros esittelee talon vaiherikasta historiaa navetasta verkatehtaaksi, puolustusvoimien varastoksi ja taide- ja kulttuurikeskukseksi. Lisätiedot ja opastusten hinnat Palvelut-sivulta. Lisäksi tarjolla on muita palvelupaketteja yhteistyössä ravintola Äärellä kanssa. Kaikille avoimet yleisöopastukset sisältyvät pääsymaksuun. Niiden ajankohdat löytyvät oheisohjelmasta.

Koulu-, varhaiskasvatus- ja sote-ryhmät

Opastetut taidenäyttelyvierailut opettajan tai ryhmänohjaajan johdolla ovat maksuttomia seinäjokelaisille koulu- ja varhaiskasvatusryhmille sekä Seinäjoella sosiaali- ja terveyspalveluita tuottavien yhteisöjen asiakasryhmille.

Muiden kuntien koulu- ja päiväkotiryhmille sekä muualla toimiville sote-asiakasryhmille on alennettu opastusmaksu 20 €. Maksuttomat opastukset ja alennetut opastusmaksut ovat voimassa arkisin ma-pe klo 8-16. Muuna aikana normaalin hinnaston mukaisesti.

Opastettu kierros varataan yleisötyön tuottajalta vähintään kaksi viikkoa etukäteen sähköpostitse taidehalli(at)seinajoki.fi tai puhelimitse 044 754 1779. Kierros kestää pääsääntöisesti 45 minuutista yhteen tuntiin näyttelyistä riippuen. Tutustu varausehtoihin.

Taidehallissa voi vierailla myös omatoimisesti ryhmän kanssa aukioloaikana. Ilmoita vierailusta etukäteen sähköpostitse osoitteeseen taidehalli(at)seinajoki.fi.

Suosittelemme, että opettaja/ryhmänohjaaja tutustuu itse aina etukäteen näyttelyihin. Opettaja/ryhmänohjaaja on vastuussa ryhmästä koko vierailun ajan ja liikkuu ryhmänsä mukana. Opettajalta edellytetään puuttumista kurinpidollisissa tilanteissa. Lähtökohtaisesti taideteoksiin ei saa koskea. Poikkeuksia voi olla, ja niistä kerrotaan aina erikseen.

Koulujen Kulttuurimatka

Taidehalli on mukana toteuttamassa Koulujen Kulttuurimatkaa, joka on osa Seinäjoen kaupungin kulttuurikasvatussuunnitelmaa. Taidehallilla vierailevat vuosittain kaupungin kolmasluokkalaiset heille räätälöidyllä toiminnallisella näyttelyvierailulla. Kulttuurimatka huomioidaan myös Taidehallin näyttelyohjelman suunnittelussa. Lue lisää Kulttuurimatkasta.

Saavutettavuus

Seinäjoen taidehalli sijaitsee taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa (Nyykoolinkatu 25, 60100 Seinäjoki). Kartta Kalevan Navetan paikoitusalueesta ja saapumisesta taide- ja kulttuurikeskukseen löytyy täältä.

Talon ympärillä on 50 autopaikkaa talon asiakkaille. Ensimmäinen tunti on ilmainen pysäköintiautomaatista noudetulla lapulla ja seuraavat tunnit 1€/h. Lähin yleinen pysäköintialue sijaitsee Maakunnankadulla noin 700 metrin päässä, josta saapuessa Kalevan Navetalle kulje Lakeuden Aamunkoi -sillan kautta.

Kalevan Navetan sisäänkäynti on esteetön. Ulko-ovi avautuu automaattisesti. Asiakaspalvelu ja lipunmyynti sijaitsevat 1. kerroksessa. Taidehallin näyttelytiloihin Halliin 2. kerroksessa ja Hugoon 3. kerroksessa on esteetön pääsy hissillä. Hallin ovessa on automatiikka, jolla ovi avautuu, kun pääsylippua näytetään seinässä olevalle lukijalle.

Esteetön wc sijaitsee 1. kerroksessa.

Avustajat ja opaskoirat ovat tervetulleita Taidehalliin. Avustajat pääsevät näyttelyihin maksutta.

Kalevan Navetan 1. kerroksessa on pyörätuoli asiakkaiden käyttöä varten.