Vieraile

Seinäjoen taidehalli sijaitsee taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa. Taidehallissa voi vierailla omatoimisella taidenäyttelyvierailulla tai varata etukäteen opastuksen omalle ryhmälle. Vierailun yhteydessä voi nauttia kahvin tai lounaan Äärellä-ravintolassa ja tehdä ostoksia Taito Shop Seinäjoki -myymälässä. Kalevan Navetan tiloja voi myös vuokrata kokouksiin ja tilaisuuksiin.

Tule meille

Koronaviruksen leviämisen ehkäisy Taidehallissa

Taidehalli noudattaa toiminnassaan viranomaisten ja Seinäjoen kaupungin linjauksia ja ohjeita. Käytännöt päivittyvät sitä mukaa, kun uusia ohjeita annetaan.

  • Asioithan meillä vain terveenä, huolehdit hyvästä käsihygieniasta ja pidät riittävän turvavälin muihin asiakkaisiin.
  • Olemme tehostaneet siivousta. Näyttelytiloissa on saatavilla käsidesiä. Teosluettelo on saatavissa asiakaspalvelusta Taito Shopista. Teosluetteloa ei palauteta, vaan se jätetään joko paperinkeräyslaatikkoon näyttelytilaan tai sen voi halutessaan säilyttää itsellään.
  • Näyttelytiloissa on AVI:n määräyksen mukaisesti 20 henkilön rajoitus. Tilat ovat väljiä ja niissä on mahdollista vierailla turvallisesti.
  • Taidehalli ottaa vastaan ryhmävarauksia pienille, max. 20 hengen ryhmille kuten tavallisesti. Varauksia tehtäessä huomioidaan muut tapahtumat taide- ja kulttuurikeskuksessa, jotta voidaan varmistaa riittävä väljyys näyttelytiloissa.
  • Suosittelemme käyttämään maskia taide- ja kulttuurikeskuksen tiloissa.

 

Aukioloajat

maanantaisin klo 11-19
tiistaisin klo 11-19
keskiviikkoisin klo 11-19
torstaisin klo 11-19
perjantaisin klo 11-19
lauantaisin klo 11-15

Suljettu pitkäperjantaina 2.4., 2. pääsiäispäivänä 5.4., helatorstaina 13.5. ja  juhannusaattona 25.6.

Avoinna vappuaattona 30.4. klo 11-16 ja vappuna 1.5. klo 11-15.

Suljettu näyttelyiden vaihdon vuoksi 31.5. –  16.6.

 

Liput ja hinnat

Kaikki hinnat sisältävät alv:n

Pääsymaksut:
Aikuiset 6 €
Opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät 4 €
Alle 18-vuotiaat vapaa pääsy.

Kuukauden ensimmäinen perjantai vapaa pääsy. Vapaan pääsyn perjantait vuonna 2021: 8.1., 5.2., 5.3., 7.5, 2.7., 6.8., 3.9., 1.10., 5.11., 3.12.

Aisti- ja liikuntarajoitteisten avustajat maksutta avustettavan mukana. Avustajakoirat ovat tervetulleita meille. Meillä käy Ystävänkortti ja Kulttuurikaveri-kortti.
Seinäjoen taidehalli on Museokortti-kohde.

Seinäjoen taidehallin liput voi ostaa aukioloaikoina lipunmyynnistä, joka sijaitsee Kalevan Navetan ensimmäisessä kerroksessa Taito Shop Seinäjoki -myymälän yhteydessä. Liput voi varata myös ennakkoon verkkokaupasta. Taidehalli tarjoaa myös erilaisia palvelupaketteja yhteistyössä ravintola Äärellä kanssa.

Maksutavat: Pankki- ja luottokorttien ja käteisen lisäksi maksuvälineeksi käyvät Smartum, Tyky+ ja Virike -setelit sekä Smartum, ePassi ja Eazybreak -mobiilisovellus että Kaikukortti.

Sijainti

Seinäjoen taidehalli sijaitsee taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa osoitteessa Nyykoolinkatu 25, 60100 Seinäjoki. Kalevan Navetan pysäköintialueella ensimmäinen tunti on maksuton. Muistathan hakea aina lipun parkkiautomaatista.

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu aukioloaikoina

ma-pe 11-19, la 11-15

p. 050 514 3407, taidehalli(at)seinajoki.fi

Opastusten ja palveluiden varaukset

Henkilökunnan yhteystiedot

Taidehallin uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, näyttelyistä ja avajaisista. Uutiskirje lähetetään muutaman kerran vuodessa. Sen voi tilata täältä. Samalta sivulta voit tilata muita Seinäjoen kaupungin alaisten toimijoiden uutiskirjeitä.

Palvelut

Seinäjoen taidehalli ja taide-ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta tarjoavat kävijälle monenlaisia palveluita. Saman katon alta löytyvät ravintola Äärellä, Taito Shop Seinäjoki -myymälä, taidelainaamo Parsi ja kokouspalvelut. Yhdistä taidenäyttelykäyntiin lounas tai kahvittelu, varaa opastus ryhmällesi tai järjestä tilaisuus inspiroivassa ympäristössä. Taidehalli palvelee mm. taidesynttäreiden, työpajojen, illanviettojen ja tyhy-päivien paikkana.

Tiedustelut ja varaukset Taidehallin taidekasvattajalta. Kalevan Navetan tilojen vuokrausta hoitaa ravintola Äärellä.

Opastus tai talokierros

Oppaan kanssa saat vierailustasi enemmän irti. Tilaa taidenäyttelyopastus tai Kalevan Navetan talokierros omalle ryhmälle. Näyttelyopastuksessa tutustutaan esillä oleviin taidenäyttelyihin. Tutustu ajankohtaisiin näyttelyihin. Kalevan Navetan talokierros esittelee talon vaiherikasta historiaa navetasta verkatehtaaksi, puolustusvoimien varastoksi ja taide- ja kulttuurikeskukseksi. Talokierroksella vieraillaan niissä tiloissa, joihin on kulloinkin pääsy.

Opastus aukioloaikana 40 €/ryhmä
Aukioloaikojen ulkopuolella 70 €/ryhmä

Opastusmaksun lisäksi peritään pääsymaksut hinnaston mukaisesti. Kierrosten kesto on 45 minuuttia – 1 tunti. Ryhmäkoko korkeintaan 25 hlö/ryhmä. Mikäli ryhmä on suurempi, voidaan varata kaksi samanaikaista opastusta.  Opastus on varattava vähintään kaksi viikkoa aikaisemmin. Tiedustelut ja varaukset: elina.teitti(at)seinajoki.fi tai p. 044 754 1779.

Taidesynttärit, tyhy-paketit ja illanvietot

Lasten taidesynttärit

Lasten taidesynttäreitä järjestetään lauantaisin klo 12 – 15 välillä. Synttärit tulee varata vähintään kaksi viikkoa etukäteen. Synttäreihin sisältyy tunnin mittainen työpaja, jossa on valittavana kolme eri sisältövaihtoehtoa.  Hinta 10-14 lasta 12 €/lapsi /minimiveloitus 10 lapsen mukaan), 15-20 lasta 10€/lapsi. Tiedustelut ja varaukset:  taidekasvattaja Elina Teitti, elina.teitti(at)seinajoki.fi tai p. 044 754 1779.

Tarjoilut juhliin tuottaa erillisillä tarjoiluhinnastolla ravintola Äärellä. Tarjoiluiden hinta on 6 €/lapsi. Synttärit ovat varattavissa myös ilman tarjoilua.

Työpajavaihtoehdot: 

Kuplamaalaus
Oletko maalannut saippuakuplilla? Työpajassa sekoitellaan itse jännittäviä värejä, joilla maalataan puhaltamalla paperille kuplia. Sopii 5-vuotiaasta ylöspäin.

Saippuaveisto (yli 8-vuotiaille)
Työpajassa veistetään saippuasta taideteos. Työpaja sopii yli 8-vuotiaille.

Mysteerikierros näyttelyssä
Mysteerikierroksella jahdataan vihjeitä ja aarretta kuin navettakissa hiirtä konsanaan! Työpajassa tehdään toiminnallisia ja leikinomaisia tehtäviä näyttelytilassa. Kierroksen sisältö mukautuu esillä olevien näyttelyiden mukaan.

 

Illanviettopaketit ja tyhy-päivät

Illanviettopaketit ja tyhy-päivät räätälöidään ryhmän toiveiden mukaan. Taidehalli tuottaa noin tunnin ohjelman, johon sisältyy toiminnallista tekemistä Taidehallin näyttelyissä. Sisältö vaihtelee esillä olevien näyttelyiden mukaan. Hinta 10-14 osallistujaa 12€ /hlö (minimiveloitus 10 henkilön mukaan), 15-20 osallistujaa 10€ /hlö. Tarjoilut tilataan Äärellä-ravintolasta erillisellä hinnastolla. Varattavissa myös ilman tarjoilua.

Paketit on varattava vähintään kaksi viikkoa etukäteen. Tiedustelut ja varaukset: taidekasvattaja Elina Teitti, elina.teitti(at)seinajoki.fi tai p. 044 754 1779

Tilavuokraus ja kokouspalvelut

Taidehallin Vintti -näyttelytila on vuokrattavissa myös kokouskäyttöön. Vintillä järjestät kokouksen, pienen seminaarin tai asiakastilaisuuden ainutlaatuisessa miljöössä, taiteen keskellä. Kalevan Navetan Hugo -sali on toimiva venue ja vaikuttava tila monenlaiseen käyttöön. Tarjoilut järjestää ravintola Äärellä ja tilaisuuden oheen voi varata vaikka taidenäyttelykäynnin tai -opastuksen. Lue lisää tilojen vuokrauksesta Kalevan Navetan sivuilta.

Ryhmille

Koulut ja päiväkodit

Opastetut taidenäyttelyvierailut opettajan tai ohjaajan johdolla ovat maksuttomia seinäjokelaisille oppilaitoksille, varhaiskasvatuksen ryhmille ja Seinäjoen kaupungin sosiaali- ja terveysalan toimijoille. Muiden kuntien kouluilta ja opiskelijaryhmiltä peritään hinnaston mukainen opastusmaksu. Opastettu kierros varataan taidekasvattajalta vähintään kaksi viikkoa etukäteen sähköpostitse taidehalli(at)seinajoki.fi tai puhelimitse 044 754 1779. Kierros kestää pääsääntöisesti 45 minuutista yhteen tuntiin näyttelyistä riippuen.

Taidehallissa voi vierailla myös omatoimisesti ryhmän kanssa aukioloaikana. Pyydämme ilmoittamaan vierailusta etukäteen sähköpostitse osoitteeseen taidehalli(at)seinajoki.fi

Suosittelemme, että opettaja itse tutustuu aina etukäteen näyttelyihin. Opettaja on vastuussa oppilaistaan koko vierailun ajan ja liikkuu ryhmänsä mukana. Opettajalta edellytetään puuttumista kurinpidollisissa tilanteissa. Lähtökohtaisesti taideteoksiin ei saa koskea. Poikkeuksia voi olla, ja niistä kerrotaan aina erikseen.

Koulujen Kulttuurimatka

Taidehalli on mukana toteuttamassa Koulujen Kulttuurimatkaa, joka on osa Seinäjoen kaupungin kulttuurikasvatussuunnitelmaa. Taidehallilla vierailevat vuosittain kaupungin kolmasluokkalaiset heille räätälöidyllä toiminnallisella näyttelyvierailulla. Kulttuurimatka huomioidaan myös Taidehallin näyttelyohjelman suunnittelussa. Lue lisää Kulttuurimatkasta.

Näyttelyopastus ryhmälle

Taidenäyttelyopastuksen tai Kalevan Navetan talokierroksen voi tilata omalle ryhmälle. Näyttelyopastuksessa tutustutaan esillä oleviin taidenäyttelyihin. Kalevan Navetan talokierros esittelee talon vaiherikasta historiaa navetasta verkatehtaaksi, puolustusvoimien varastoksi ja taide- ja kulttuurikeskukseksi. Lisätiedot ja opastusten hinnat Palvelut -sivulta. Lisäksi tarjolla on muita palvelupaketteja yhteistyössä ravintola Äärellä kanssa. Kaikille avoimet yleisöopastukset sisältyvät pääsymaksuun. Niiden ajankohdat löytyvät oheisohjelmasta.

Saavutettavuus

Seinäjoen taidehalli sijaitsee taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa (Nyykoolinkatu 25, 60100 Seinäjoki). Kartta Kalevan Navetan paikoitusalueesta ja saapumisesta taide- ja kulttuurikeskukseen löytyy täältä.

Talon ympärillä on 50 autopaikkaa talon asiakkaille. Ensimmäinen tunti on ilmainen pysäköintiautomaatista noudetulla lapulla ja seuraavat tunnit 1€/h. Lähin yleinen pysäköintialue sijaitsee Maakunnankadulla noin 700 metrin päässä, josta saapuessa Kalevan Navetalle kulje Lakeuden Aamunkoi -sillan kautta.

Kalevan Navetan sisäänkäynti on esteetön. Ulko-ovi avautuu automaattisesti. Asiakaspalvelu ja lipunmyynti sijaitsevat 1. kerroksessa. Taidehallin näyttelytiloihin Halliin 2. kerroksessa ja Hugoon 3. kerroksessa on esteetön pääsy hissillä. Hallin ovessa on automatiikka, jolla ovi avautuu, kun pääsylippua näytetään seinässä olevalle lukijalle.

Esteetön wc sijaitsee 1. kerroksessa.

Avustajat ja opaskoirat ovat tervetulleita Taidehalliin. Avustajat pääsevät näyttelyihin maksutta.

Kalevan Navetan 1. kerroksessa on pyörätuoli asiakkaiden käyttöä varten.

Tule meille

Koronaviruksen leviämisen ehkäisy Taidehallissa

Taidehalli noudattaa toiminnassaan viranomaisten ja Seinäjoen kaupungin linjauksia ja ohjeita. Käytännöt päivittyvät sitä mukaa, kun uusia ohjeita annetaan.

  • Asioithan meillä vain terveenä, huolehdit hyvästä käsihygieniasta ja pidät riittävän turvavälin muihin asiakkaisiin.
  • Olemme tehostaneet siivousta. Näyttelytiloissa on saatavilla käsidesiä. Teosluettelo on saatavissa asiakaspalvelusta Taito Shopista. Teosluetteloa ei palauteta, vaan se jätetään joko paperinkeräyslaatikkoon näyttelytilaan tai sen voi halutessaan säilyttää itsellään.
  • Näyttelytiloissa on AVI:n määräyksen mukaisesti 20 henkilön rajoitus. Tilat ovat väljiä ja niissä on mahdollista vierailla turvallisesti.
  • Taidehalli ottaa vastaan ryhmävarauksia pienille, max. 20 hengen ryhmille kuten tavallisesti. Varauksia tehtäessä huomioidaan muut tapahtumat taide- ja kulttuurikeskuksessa, jotta voidaan varmistaa riittävä väljyys näyttelytiloissa.
  • Suosittelemme käyttämään maskia taide- ja kulttuurikeskuksen tiloissa.

 

Aukioloajat

maanantaisin klo 11-19
tiistaisin klo 11-19
keskiviikkoisin klo 11-19
torstaisin klo 11-19
perjantaisin klo 11-19
lauantaisin klo 11-15

Suljettu pitkäperjantaina 2.4., 2. pääsiäispäivänä 5.4., helatorstaina 13.5. ja  juhannusaattona 25.6.

Avoinna vappuaattona 30.4. klo 11-16 ja vappuna 1.5. klo 11-15.

Suljettu näyttelyiden vaihdon vuoksi 31.5. –  16.6.

 

Liput ja hinnat

Kaikki hinnat sisältävät alv:n

Pääsymaksut:
Aikuiset 6 €
Opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät 4 €
Alle 18-vuotiaat vapaa pääsy.

Kuukauden ensimmäinen perjantai vapaa pääsy. Vapaan pääsyn perjantait vuonna 2021: 8.1., 5.2., 5.3., 7.5, 2.7., 6.8., 3.9., 1.10., 5.11., 3.12.

Aisti- ja liikuntarajoitteisten avustajat maksutta avustettavan mukana. Avustajakoirat ovat tervetulleita meille. Meillä käy Ystävänkortti ja Kulttuurikaveri-kortti.
Seinäjoen taidehalli on Museokortti-kohde.

Seinäjoen taidehallin liput voi ostaa aukioloaikoina lipunmyynnistä, joka sijaitsee Kalevan Navetan ensimmäisessä kerroksessa Taito Shop Seinäjoki -myymälän yhteydessä. Liput voi varata myös ennakkoon verkkokaupasta. Taidehalli tarjoaa myös erilaisia palvelupaketteja yhteistyössä ravintola Äärellä kanssa.

Maksutavat: Pankki- ja luottokorttien ja käteisen lisäksi maksuvälineeksi käyvät Smartum, Tyky+ ja Virike -setelit sekä Smartum, ePassi ja Eazybreak -mobiilisovellus että Kaikukortti.

Sijainti

Seinäjoen taidehalli sijaitsee taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa osoitteessa Nyykoolinkatu 25, 60100 Seinäjoki. Kalevan Navetan pysäköintialueella ensimmäinen tunti on maksuton. Muistathan hakea aina lipun parkkiautomaatista.

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu aukioloaikoina

ma-pe 11-19, la 11-15

p. 050 514 3407, taidehalli(at)seinajoki.fi

Opastusten ja palveluiden varaukset

Henkilökunnan yhteystiedot

Taidehallin uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista, näyttelyistä ja avajaisista. Uutiskirje lähetetään muutaman kerran vuodessa. Sen voi tilata täältä. Samalta sivulta voit tilata muita Seinäjoen kaupungin alaisten toimijoiden uutiskirjeitä.

Palvelut

Seinäjoen taidehalli ja taide-ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta tarjoavat kävijälle monenlaisia palveluita. Saman katon alta löytyvät ravintola Äärellä, Taito Shop Seinäjoki -myymälä, taidelainaamo Parsi ja kokouspalvelut. Yhdistä taidenäyttelykäyntiin lounas tai kahvittelu, varaa opastus ryhmällesi tai järjestä tilaisuus inspiroivassa ympäristössä. Taidehalli palvelee mm. taidesynttäreiden, työpajojen, illanviettojen ja tyhy-päivien paikkana.

Tiedustelut ja varaukset Taidehallin taidekasvattajalta. Kalevan Navetan tilojen vuokrausta hoitaa ravintola Äärellä.

Opastus tai talokierros

Oppaan kanssa saat vierailustasi enemmän irti. Tilaa taidenäyttelyopastus tai Kalevan Navetan talokierros omalle ryhmälle. Näyttelyopastuksessa tutustutaan esillä oleviin taidenäyttelyihin. Tutustu ajankohtaisiin näyttelyihin. Kalevan Navetan talokierros esittelee talon vaiherikasta historiaa navetasta verkatehtaaksi, puolustusvoimien varastoksi ja taide- ja kulttuurikeskukseksi. Talokierroksella vieraillaan niissä tiloissa, joihin on kulloinkin pääsy.

Opastus aukioloaikana 40 €/ryhmä
Aukioloaikojen ulkopuolella 70 €/ryhmä

Opastusmaksun lisäksi peritään pääsymaksut hinnaston mukaisesti. Kierrosten kesto on 45 minuuttia – 1 tunti. Ryhmäkoko korkeintaan 25 hlö/ryhmä. Mikäli ryhmä on suurempi, voidaan varata kaksi samanaikaista opastusta.  Opastus on varattava vähintään kaksi viikkoa aikaisemmin. Tiedustelut ja varaukset: elina.teitti(at)seinajoki.fi tai p. 044 754 1779.

Taidesynttärit, tyhy-paketit ja illanvietot

Lasten taidesynttärit

Lasten taidesynttäreitä järjestetään lauantaisin klo 12 – 15 välillä. Synttärit tulee varata vähintään kaksi viikkoa etukäteen. Synttäreihin sisältyy tunnin mittainen työpaja, jossa on valittavana kolme eri sisältövaihtoehtoa.  Hinta 10-14 lasta 12 €/lapsi /minimiveloitus 10 lapsen mukaan), 15-20 lasta 10€/lapsi. Tiedustelut ja varaukset:  taidekasvattaja Elina Teitti, elina.teitti(at)seinajoki.fi tai p. 044 754 1779.

Tarjoilut juhliin tuottaa erillisillä tarjoiluhinnastolla ravintola Äärellä. Tarjoiluiden hinta on 6 €/lapsi. Synttärit ovat varattavissa myös ilman tarjoilua.

Työpajavaihtoehdot: 

Kuplamaalaus
Oletko maalannut saippuakuplilla? Työpajassa sekoitellaan itse jännittäviä värejä, joilla maalataan puhaltamalla paperille kuplia. Sopii 5-vuotiaasta ylöspäin.

Saippuaveisto (yli 8-vuotiaille)
Työpajassa veistetään saippuasta taideteos. Työpaja sopii yli 8-vuotiaille.

Mysteerikierros näyttelyssä
Mysteerikierroksella jahdataan vihjeitä ja aarretta kuin navettakissa hiirtä konsanaan! Työpajassa tehdään toiminnallisia ja leikinomaisia tehtäviä näyttelytilassa. Kierroksen sisältö mukautuu esillä olevien näyttelyiden mukaan.

 

Illanviettopaketit ja tyhy-päivät

Illanviettopaketit ja tyhy-päivät räätälöidään ryhmän toiveiden mukaan. Taidehalli tuottaa noin tunnin ohjelman, johon sisältyy toiminnallista tekemistä Taidehallin näyttelyissä. Sisältö vaihtelee esillä olevien näyttelyiden mukaan. Hinta 10-14 osallistujaa 12€ /hlö (minimiveloitus 10 henkilön mukaan), 15-20 osallistujaa 10€ /hlö. Tarjoilut tilataan Äärellä-ravintolasta erillisellä hinnastolla. Varattavissa myös ilman tarjoilua.

Paketit on varattava vähintään kaksi viikkoa etukäteen. Tiedustelut ja varaukset: taidekasvattaja Elina Teitti, elina.teitti(at)seinajoki.fi tai p. 044 754 1779

Tilavuokraus ja kokouspalvelut

Taidehallin Vintti -näyttelytila on vuokrattavissa myös kokouskäyttöön. Vintillä järjestät kokouksen, pienen seminaarin tai asiakastilaisuuden ainutlaatuisessa miljöössä, taiteen keskellä. Kalevan Navetan Hugo -sali on toimiva venue ja vaikuttava tila monenlaiseen käyttöön. Tarjoilut järjestää ravintola Äärellä ja tilaisuuden oheen voi varata vaikka taidenäyttelykäynnin tai -opastuksen. Lue lisää tilojen vuokrauksesta Kalevan Navetan sivuilta.

Ryhmille

Koulut ja päiväkodit

Opastetut taidenäyttelyvierailut opettajan tai ohjaajan johdolla ovat maksuttomia seinäjokelaisille oppilaitoksille, varhaiskasvatuksen ryhmille ja Seinäjoen kaupungin sosiaali- ja terveysalan toimijoille. Muiden kuntien kouluilta ja opiskelijaryhmiltä peritään hinnaston mukainen opastusmaksu. Opastettu kierros varataan taidekasvattajalta vähintään kaksi viikkoa etukäteen sähköpostitse taidehalli(at)seinajoki.fi tai puhelimitse 044 754 1779. Kierros kestää pääsääntöisesti 45 minuutista yhteen tuntiin näyttelyistä riippuen.

Taidehallissa voi vierailla myös omatoimisesti ryhmän kanssa aukioloaikana. Pyydämme ilmoittamaan vierailusta etukäteen sähköpostitse osoitteeseen taidehalli(at)seinajoki.fi

Suosittelemme, että opettaja itse tutustuu aina etukäteen näyttelyihin. Opettaja on vastuussa oppilaistaan koko vierailun ajan ja liikkuu ryhmänsä mukana. Opettajalta edellytetään puuttumista kurinpidollisissa tilanteissa. Lähtökohtaisesti taideteoksiin ei saa koskea. Poikkeuksia voi olla, ja niistä kerrotaan aina erikseen.

Koulujen Kulttuurimatka

Taidehalli on mukana toteuttamassa Koulujen Kulttuurimatkaa, joka on osa Seinäjoen kaupungin kulttuurikasvatussuunnitelmaa. Taidehallilla vierailevat vuosittain kaupungin kolmasluokkalaiset heille räätälöidyllä toiminnallisella näyttelyvierailulla. Kulttuurimatka huomioidaan myös Taidehallin näyttelyohjelman suunnittelussa. Lue lisää Kulttuurimatkasta.

Näyttelyopastus ryhmälle

Taidenäyttelyopastuksen tai Kalevan Navetan talokierroksen voi tilata omalle ryhmälle. Näyttelyopastuksessa tutustutaan esillä oleviin taidenäyttelyihin. Kalevan Navetan talokierros esittelee talon vaiherikasta historiaa navetasta verkatehtaaksi, puolustusvoimien varastoksi ja taide- ja kulttuurikeskukseksi. Lisätiedot ja opastusten hinnat Palvelut -sivulta. Lisäksi tarjolla on muita palvelupaketteja yhteistyössä ravintola Äärellä kanssa. Kaikille avoimet yleisöopastukset sisältyvät pääsymaksuun. Niiden ajankohdat löytyvät oheisohjelmasta.

Saavutettavuus

Seinäjoen taidehalli sijaitsee taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa (Nyykoolinkatu 25, 60100 Seinäjoki). Kartta Kalevan Navetan paikoitusalueesta ja saapumisesta taide- ja kulttuurikeskukseen löytyy täältä.

Talon ympärillä on 50 autopaikkaa talon asiakkaille. Ensimmäinen tunti on ilmainen pysäköintiautomaatista noudetulla lapulla ja seuraavat tunnit 1€/h. Lähin yleinen pysäköintialue sijaitsee Maakunnankadulla noin 700 metrin päässä, josta saapuessa Kalevan Navetalle kulje Lakeuden Aamunkoi -sillan kautta.

Kalevan Navetan sisäänkäynti on esteetön. Ulko-ovi avautuu automaattisesti. Asiakaspalvelu ja lipunmyynti sijaitsevat 1. kerroksessa. Taidehallin näyttelytiloihin Halliin 2. kerroksessa ja Hugoon 3. kerroksessa on esteetön pääsy hissillä. Hallin ovessa on automatiikka, jolla ovi avautuu, kun pääsylippua näytetään seinässä olevalle lukijalle.

Esteetön wc sijaitsee 1. kerroksessa.

Avustajat ja opaskoirat ovat tervetulleita Taidehalliin. Avustajat pääsevät näyttelyihin maksutta.

Kalevan Navetan 1. kerroksessa on pyörätuoli asiakkaiden käyttöä varten.