19.7.2023

Jotain muuta: Paint & Soda -työpaja

Kalevan Navetta (lähtö), Varikkogalleria (Kalevalantie 6 B)

Ilmoittautuminen Jotain muuta -lomakkeella

Maksuton

Työpajassa maalataan akryylimaaleilla kangaspohjalle. Työpajaan voi osallistua aloittelija tai jo pidempään maalaamista harrastanut. Inspiraationa työskentelylle toimii Kalevan Navetta ympäristöineen sekä Seinäjoen taidehallin avoinna olevat näyttelyt. Työpaja-aika on klo 17-19. Työpaja on suunnattu nuorille aikuisille, ja työpajaan mahtuu 12 osallistujaa. Maalaamisen ohessa voi nauttia soda ja tee tarjoilusta. Sään salliessa työpaja toteutetaan ulkona Kalevan Navetan pihapiirissä, mutta sateen sattuessa Kässä 1 -työpajatilassa. Työpaja on maksuton ja sisällöstä vastaa Seinäjoen taidehalli.

Ennakkoilmoittaudu tästä

Tapahtuma järjestetään osana Jotain muuta -hanketta. Syksyllä 2022 alkaneessa hankkeessa järjestettiin avoimia kulttuuri-iltoja nuorille aikuisille ja kartoitettiin heidän tarpeitaan ja kiinnostustaan kulttuuritapahtumiin.Nuorilta myös kerättiin palautetta kulttuurisisällöistä, joihin he osallistuvat. Kesällä 2023 Taidehalli järjestää vielä yhdessä Kalevan Navetan muiden toimijoiden kanssa kolme sisältöä: kädentaitokurssin, maalaustyöpajan sekä Patsaspyöräilyn ja taiteilijatapaamisen. Kaikki sisällöt ovat avoimia kaikille, ikään katsomatta.

Jotain muuta -hanke liittyy Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaan ja sen toteuttamiseen on saatu EU:n maaseuturahaston sekä Kuortaneen Säästöpankkisäätiön osarahoitusta. Hanketta koordinoi Seinäjoen taidehalli.