14.6.2023

Jotain muuta: Taito Etelä-Pohjanmaa ry:n Fimo-korvikset -kurssi (täynnä)

Kalevan Navetta

Taito-EP:n verkkokauppa

25 €

Korviksia ei ole koskaan liikaa!

Kurssilla tutustumme fimomassan mahdollisuuksiin ja UV-hartsin käyttöön. Valmista itsellesi mieleisen väriset ja muotoiset korvakorut – käytössä on fimomassojen lisäksi erilaisia kimalteita ja lehtikultaa. Kurssilta löytyy kaikki tarvikkeet, mukaasi tarvitset vain tekemisen iloa!

Kurssin hinta on 25,00 € ja se sisältää ohjauksen ja materiaalit yhteen korvispariin. Lisäkorvikset hintaan 10 € / pari.
Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankkitunnuksilla (25 €). Jos haluat tehdä useammat korvikset, voit maksaa lisäkorvikset paikan päällä kassaan (10 € / pari). Kurssin minimiosallistujamäärä on 8 henkilöä.

Kurssi on avoin kaikille halukkaille ja siitä vastaa Taito Etelä-Pohjanmaa.
Ilmoittaudu kurssille Taito Etelä-Pohjanmaan nettisivuilla.

Kurssi järjestetään osana Jotain muuta -hanketta. Syksyllä 2022 alkaneessa hankkeessa järjestettiin avoimia kulttuuri-iltoja nuorille aikuisille ja kartoitettiin heidän tarpeitaan ja kiinnostustaan kulttuuritapahtumiin.Nuorilta myös kerättiin palautetta kulttuurisisällöistä, joihin he osallistuvat.  Kesällä 2023 Taidehalli järjestää vielä yhdessä Kalevan Navetan muiden toimijoiden kanssa kolme sisältöä: kädentaitokurssin, maalaustyöpajan sekä Patsaspyöräilyn ja taiteilijatapaamisen. Kaikki sisällöt ovat avoimia kaikille, ikään katsomatta.

Jotain muuta -hanke liittyy Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaan ja sen toteuttamiseen on saatu EU:n maaseuturahaston sekä Kuortaneen Säästöpankkisäätiön osarahoitusta. Hanketta koordinoi Seinäjoen taidehalli.