7.6.2023

Shibari-työpaja: Sidonnan alkeet pareille *täynnä*

Pedatila Itikka, 2. krs

Ennakkoon NetTicketissä

36 € / pari

Työpaja on täynnä. Voit ilmoittautua lisätyöpajaan torstaina 8.6.

Seinäjoen taidehalli järjestää shibari-sidonnan työpajan osana Trinitas-näyttelyn oheisohjelmaa. Trinitas-näyttelyssä esillä olevan Aleksi Kolmosen III-valokuvainstallaatio juhlii ihmisyyttä, sukupuolta ja seksuaalisuutta sen kaikissa muodoissa. Sensuellin kauniissa kuvissa näkyy myös shibaria, japanilaisvaikutteista sidontaa. Työpajassa shibarin maailmaan pääsee tutustumaan itse, kädestä pitäen. Työpaja järjestetään keskiviikkona 7.6. Taidehallin pedatila Itikassa klo 18-21. Ennen työpajaa järjestetään Aleksi Kolmosen taiteilijatapaaminen Vintillä Trinitas-näyttelyssä klo 17.30. Taiteilijatapaaminen sisältyy työpajan hintaan.

Työpaja on suunniteltu antamaan ensimaistiainen shibari-sidonnasta, eli japanilaisvaikutteisesta bondagesta. Työpajassa syvennytään köyden käsittelyyn, kehon hallintaan, sekä leikkisän yhteyden rakentamiseen köyden avulla. Työpaja sopii parhaiten pareille, jotka eivät ole sitoneet aiemmin tai joilla on hieman kokemusta sidonnasta.

Työpaja on tarkoitettu ainoastaan täysi-ikäisille. Työpajaan voi ilmoittautua ainoastaan parin kanssa, sillä työpaja sisältää pariharjoitteita. “Pari” ei kuitenkaan tässä tarkoita, että teidän tarvitsisi olla pariskunta. Työpajaan voi aivan hyvin osallistua ystävän kanssa. Tässä työpajassa roolien vaihtaminen on myös mahdollista. Työpajassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Työpajan kesto on 3 tuntia. Työpajaan mahtuu 8 paria.

Ota työpajan mukaan mukavat vaatteet, juomapullo ja oma joogamatto, jos sellainen löytyy. Omia köysiä et tarvitse, mutta mikäli sellaiset omistat, voit ottaa ne mukaan. Työpaja järjestetään suomeksi, mutta tarvittaessa ohjaaja puhuu myös englantia.

Työpajan ohjaajana toimii Aleksi Kolmosen kuvista tuttu sitoja Elie Shibari, joka on Helsingissä toimiva kinky kouluttaja, prodom ja kuvataiteilija. Ig: @elie_shibari

Elie Shibari. Kuva: Aleksi Kolmonen.

 

Tapahtumakuva: Aleksi Kolmonen